...
TRENUTNO20:00 - 21:00Superoperater

Kultura / Knjiga

Vredi pročitati: "Šta nam svako telo govori"

21.12.2020.

Marija Mitić Vasić, operska pevačica i muzički pedagog, ove nedelje nam preporučuje knjigu "Šta nam svako telo govori".

.

"Preporučujem knjigu 'Šta nam svako telo govori' koju je napisao Džo Navaro sa Marvinom Karlinsonom. Knjiga je o neverbalnoj komunikaciji. Kako ljudi govore svojim telom, mimikom, s obzirom na to da je to deo mog posla, jer se bavim umetnošću i pedagoškim radom. I kad radim sa decom i kad radim sa kolegama, neverbalna komunikacija je izuzetno bitna. Zbog toga je to moja preporuka, a i zbog toga što nam ova znanja mogu koristiti i u svakodnevnom životu", kaže Marija.

Autor je Džo Navaro, bivši agent FBI-a i kontraobaveštajne službe i priznati stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Knjiga je pogled na jezik tela. Pokazaće vam kako da "pročitate" ljude, dekodirate osećanja i ponašanja, izbegnete zamke gestikulacije i prozrete eventualne obmane. Videćete i kako govor tela može da vam ukaže na ono što vaš šef, članovi porodice, prijatelji ili neznanci misle o vama. Istovremeno, autor nas upozorava da ne žurimo sa zaključcima i savetuje nam da tražimo nizove neverbalnih obrazaca koji će nam pomoći da odredimo da li naš sagovornik laže ili je samo pod stresom.

Foto:www.laguna.rs

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Mliječni zubi"

Novinarka Divna Prusac preporučuje knjigu Lane Bastašić “Mliječni zubi”.

.

Vredi pročitati "Misli o nervoznoj planeti"

Studentkinja novinarstva Ivana Ivanović za ovu nedelju preporučuje da pročitate "Misli o nervoznoj planeti", autora Meta Hejga.

.

Vredi pročitati "MusicQuake: The Most Disruptive Moments in Music"

PR i bend menadžerka Branislava Kolarov za ovu nedelju preporučuje knjigu koja bi mogla da bude interesantna svim ljubiteljima muzike.…

.

Vredi pročitati "Kada telo kaže ne"

Master menadžerka ljudskih resursa Kristina Bogatinović za ovu nedelju preporučuje doktora Gabora Matea i knjigu "Kada telo kaže ne".

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Vredi pročitati: "I lived on Butterfly Hill"

Omladinski delegat Srbije u Ujedinjenim nacijama i omladinski aktivista Mihajlo Matković kaže da svako treba da pročita knjigu "I lived…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo