.
Trenutno
Music mix
Kultura / Knjiga

Vredi pročitati "Psihomagiju"

01.04.2019.

Ovonedeljno štivo nam je preporučio Voja Malešev, frontmen bendova Killo Killo Banda i Drum'n'zez. U pitanju je najnovije delo Alehandra Hodorovskog, "Psihomagija".

.

"Trenutno je čitam i veoma je zanimljiva, čini da ti dan bude interesantniji dok je čitaš i dok posle razmišljaš o njoj. Ona je spoj nečega što ja najviše volim, ima u sebi malo ezoterije, psihologije i nekih zanimljivih događaja iz života pisca koji su poludokumentarni, a polufiktivni. Tako da čovek prosto ne zna šta ga sledeće očekuje", rekao nam je Voja.

Knjiga Psihomagija nudi čitaocu skorašnji intervju sa Hodorovskim u kome nam on govori o smrti, sudbini, religiji, kloniranju ljudi, o svojoj ideji o budućnosti čovečanstva ili o potrebi da nam probudi svest. Delo se završava kursom sa vežbama, kroz koje nam autor pokazuje kako možemo da razvijemo svoju kreativnost i da je iskoristimo da bi nas oslobodila uloga i predubeđenja, i dodatkom sa dvanaest stvarnih psihijatrijskih slučajeva kada su se pacijenti izlečili nakon što su im propisani psihomagijski činovi.

.
Mladi pesnik Srđan Sekulić preporučio je knjigu, koju bi, kako kaže, svaka mlada osoba trebalo da pročita. 
.
Mladi pesnik je objavio svoju zbirku pesama. Koliko često čujete ovu rečenicu? Nedovoljno. Međutim, mladi pesnik Srđan Sekulić…
.
Nakon razgovora o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u muzičkom svetu, pevač i gitarista benda Keni nije mrtav Mateja Đokić,…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?