...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Knjiga

Vredi pročitati "Ponašaj se kao uspešni, razmišljaj kao uspešni"

23.11.2022.

Jutjuber i influenser Nemanja Arsić Cone za ovu nedelju preporučuje knjigu "Ponašaj se kao uspešni, razmišljaj kao uspešni" Stiva Harvija.

.

"Ta knjiga mi je dosta pomogla u karijeri, kada god sam mislio da to nije to i da me više ne radi taj hobi ,kao što me je radio do tada. Iz te knjige može lepo da se zaključi da su neki od najuspešnijih ljudi u svom biznisu imali takve situacije i bili na korak da odustanu, ali su, ipak, shvatili da uvek može da se nađe svetlo na kraju tunela i da ne treba nikad da se odustaje od svojih snova".

Stiv Harvi je američki TV voditelj, glumac i producent. U svetu je najpoznatiji kao voditelj kvizova "Family Feud" i "Celebrity Family Feud". Kao pisac objavio je četiri knjige od kojih se izdvaja bestseler iz 2009. godine "Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac".

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Ispod pokrivača"

Ilustratorka Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, preporučuje grafičku novelu "Ispod pokrivača" autora Krejga Tompsona.

.

Vredi pročitati: "Zašto se niste ubili"?

Aktivista i borac za ljudska prava Lazar Simić preporučuje knjigu Viktora Frankla "Zašto se niste ubili"? Ovo je, pre svega, knjiga o…

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Vredi pročitati "Pozitivne vibracije"

Miodrag Mika Petrović je apsolvent pedagogije koji boluje od cerebralne paralize. Prijatelji ga znaju kao jednu od najpozitivnijih osoba. 

.

Vredi pročitati "Summa atheologiae"

Teolog Branko Sekulić za ovu nedelju preporučuje knjigu Borisa Dežulovića "Summa atheologiae", koja govori o pogledu ateiste na verska pitanja.

.

Vredi pročitati: "I lived on Butterfly Hill"

Omladinski delegat Srbije u Ujedinjenim nacijama i omladinski aktivista Mihajlo Matković kaže da svako treba da pročita knjigu "I lived…

  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 Floating Sounds

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo