...
TRENUTNO12:45 - 13:00Lampica

Kultura / Knjiga

Vredi pročitati: Jamie's Veg i Sous Chef

09.09.2019.

Ana Vlatković je buduća food influenserka, koja kroz hranu uči o drugim kulturama sa ogromnom željom da to prenese ljudima kroz svoje kuvanje. Ove nedelje nam je, pored hrane, preporučila i dva zanimljiva dela za čitanje. Taman da prekratimo vreme do ručka.

.

"Preporučila bih novu knjigu Džejmi Olivera 'Jamie's veg', gde nema mog omiljenog ingridijenta- mesa ali je odlična knjga sa odličnim receptima. A pročitala sam skoro i knjigu 'SouS Chef:24 Hours on the line' koju je napisao mladi Njujorčanin Michael Gibney koji radi u restoranu kao pomoćni kuvar. U njoj se vidi čitav proces kuvarskog života. Napisana je veoma pitko i zanimljivo je videti kako to sve funkcioniše iz prve ruke", rekla je Ana.

Obe knjige veoma otvraju apetit pa je naša preporuka da pored sebe imate grickalice dok ih čitate.

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Mliječni zubi"

Novinarka Divna Prusac preporučuje knjigu Lane Bastašić “Mliječni zubi”.

.

Vredi pročitati "Misli o nervoznoj planeti"

Studentkinja novinarstva Ivana Ivanović za ovu nedelju preporučuje da pročitate "Misli o nervoznoj planeti", autora Meta Hejga.

.

Vredi pročitati "MusicQuake: The Most Disruptive Moments in Music"

PR i bend menadžerka Branislava Kolarov za ovu nedelju preporučuje knjigu koja bi mogla da bude interesantna svim ljubiteljima muzike.…

.

Vredi pročitati "Kada telo kaže ne"

Master menadžerka ljudskih resursa Kristina Bogatinović za ovu nedelju preporučuje doktora Gabora Matea i knjigu "Kada telo kaže ne".

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Vredi pročitati: "I lived on Butterfly Hill"

Omladinski delegat Srbije u Ujedinjenim nacijama i omladinski aktivista Mihajlo Matković kaže da svako treba da pročita knjigu "I lived…

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo