...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Knjiga

Draft: literarni konkurs

05.07.2015.

Omladinski informator "Draft" iz Pančeva raspisao je literatni konkurs za mlade, za prozni ili poetski rad na temu slobode, do 1500 karaktera. Konkurs je otvoren do 13. jula u ponoć.

.

Jedan autor ili autorka mogu da pošalju najviše tri rada. Radovi se šalju na draftredakcija [at] gmail.com ili u inbox Facebook stranice "DRAFT omladinski informator".

Potrebno je da radovi budu u zasebnom Word ili WordPad dokumentu. U naslovu treba da stoji ime i prezime autora i pored toga "Draft literarni konkurs". Ukoliko se radovi šalju mejlam, i u naslovu mejla treba naglasiti "Za Draft-ov literarni konkurs".

Uz rad, autori i autorke treba da dostave i svoje osnovne podatke (ime i prezime, godine, broj mobilnog telefona, mejl adresu).

Tročlana "Draft" komisija odabraće tri najbolja rada, koja će pored objavljivanja u časopisu, dobiti i skromnu novčanu nagradi i po dve karte za "Freedom" fest, koji će se održati u Pančevu krajem avgusta.

Konkurs je otvoren do ponoći, 13. jula, a rezultati će biti objavljeni 14. jula na Facebook stranici informatora, gde se mogu pronaći i detaljnije informacije o konkursu.

Izvor: RTV

 

Možda te još zanima:

.

Konkurs: Kako rastu devojčice u Srbiji

Nevladina organizacija Centar E8 organizuje literarni konkurs u okviru projekta Supergrils. Pravo na učešće imaju devojke i mlade žene od…

.

Frankofona pričaonica u Novom Sadu

Francuski institut i EU info point u Novom Sadu, pozivaju vas na frankofonu pričaonicu pod nazivom “Francophonie - Frankofonija” koja…

.

Konkuriši sa svojim scenariom za igru

Udruženje Krokodil i Nordeus fondacija, uoči festivala Krokodil, otvaraju konkurs za srednjoškolce pod nazivom Napiši priču za svoju igru. 

.

Konkurs "Inspiracija - priča u slikama"

Institut za javno zdravlje organizuje nagradni konkurs za foto-priču na temu "Inspiracija - priča u slikama". Konkurs je otvoren za…

.

Lightyear: Nostalgična bioskopska avantura

Čuveni lik iz sage "Priča o igračkama" dobio je svoj film, a Dizni i Piksar upravo su predstavili prvi trejler…

.

Peti regionalni konkurs za kratku priču "Biber"

Otvoren je peti konkurs za kratku priču “Biber”. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na srpskom,…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo