...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Društvo

Konkurs "Inspiracija - priča u slikama"

16.09.2022.

Institut za javno zdravlje organizuje nagradni konkurs za foto-priču na temu "Inspiracija - priča u slikama". Konkurs je otvoren za sve zainteresovane uzrasta 15 godina i više. 

.

Za učešće je potrebno poslati od jedne do tri fotografije i kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije. Jedna foto-priča treba da sadrži jedan tekst i jednu do tri fotografije. Jedan autor/autorka može da pošalje do dve foto-priče. Potrebno je da fotografije i tekst budu autorski. 

Ukoliko su na fotografijama prikazani drugi ljudi i deca, potrebno je da budu saglasni da foto-priče budu objavljene (ukoliko je reč o maloletnoj deci, potrebno je da i roditelji/staratelji deteta budu informisani i saglasni).

Odabrane foto-priče će biti objavljene na Facebook i Instragram stranici Festivala mentalnog zdravlja, a biće organizovana i izložba foto-priča koje uđu u uži izbor u okviru manifestacije "Festival mentalnog zdravlja" koja će biti održana u oktobru.

Najbolje tri priče biće nagrađene poklon karticama za knjižaru u vrednosti od tri, pet i sedam hiljada dinara. 

Konkurs traje do 5. oktobra 2022. Godine, a prijave možete poslati na mejl fotoprica.izjzv@gmail.com. Više detalja o konkursu možeš pronaći ovde.

Konkurs je deo programa sedmog Festivala mentalnog zdravlja koji će ove godine biti održan od 10. do 20. oktobra u Novom Sadu. Konkurs je podržala Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada u okviru projekta "Svi zajedno za bolje mentalno zdravlje u Novom Sadu u 2022. godini".

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo