...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Tom Kruz - čovek čija reč vredi sedam hiljada dolara

03.02.2023.

Tom Kruz je najplaćeniji glumac na svetu, koji je prošle godine zaradio 100 miliona dolara zahvaljujući megauspešnom nastavku filma "Top Gan". Ali, fanovi su ostali šokirani podatkom koliko glumac zarađuje po izgovorenoj reči.

.

Kruz u novoj "Nemogućoj misiji" (Foto: YouTube / Paramount Pictures)

Prema podacima stranice "Casumo", Tom Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj reči, odnosno 205.639 dolara za svega deset sekundi dijaloga.

Jedan od ključnih faktora njegovog uspeha je činjenica da Kruz ne dobija standardnu platu, već često ubira procenat od filmske zarade, a upravo to je učinio s franšizom "Nemoguća misija" na kojoj je zaradio više od 200 miliona dolara.

Na drugom mestu je Kurt Rasel, koji zaradi 5.682 dolara po izgovorenoj reči, a iza njega se nalazi Džoni Dep sa 4.877 dolara po reči.

Što se tiče glumica, na vrhu liste je Kameron Dijaz sa 4.637 dolara po izgovorenoj reči. Glumica je mesto zauzela najviše zahvaljujući tome što je prihvatila samo milion dolara za ulogu u filmu "Bad Teacher" u zamenu za procenat zarade filma, što joj je na kraju donelo profit od 42 miliona dolara.

(Indeks)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. juna

Nedelja medija, filmske projekcije, nekoliko festivala i veliki koncert njujorških veterana Agnostic Front obeležiće ovu nedelju u Novom Sadu...

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo