...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

15.03.2023.

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na platformi Dizni plus, a nastavak je već spreman.

.

Foto: Promo / Disney Plus

U aktuelnoj sezoni, nekada usamljeni lovac na glave Din Đarin se ponovo ujedinio sa Groguom. U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju od njene mračne istorije. Mandalorijanac će se ukrstiti sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

Autor serije Džon Favro nedavno je otkrio da je završio pisanje četvrte sezone i da ćemo sigurno uživati u novim zapletima.

"Već sam je napisao. Kako bi imali konzistentnu priču, moramo znati gde smo krenuli. Dakle, zacrtali smo celu četvrtu sezonu. Kada to napravite, onda lagano pišete epizode. Tako sam i ja pisao tokom postprodukcije treće sezone, jer se sve to mora činiti kao nastavak i jedna celovita priča", rekao je on.

Favro je takođe objasnio da on i Dejv Filoni moraju da znaju šta će se desiti u budućim epizodama serije kako bi pravilno planirali druge epizode u širem "Ratovi zvezda" univerzumu.

Već smo videli primer kako serije mogu da se prepliću. Nakon što su se razišli na kraju druge sezone serije "The Mandalorian", Mando i Grogu su se ponovo ujedinili tokom događaja u seriji "The Book of Boba Fett", što je postavilo temelj za treću sezonu.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo