.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Kultura / Film

Prodaja ulaznica za Cinema City

03.06.2015.

Od petka 5. juna počinje prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival, koji se održava od 29. juna do 5. jula, pod sloganom "Na pravom mestu u pravo vreme", na potpuno novoj lokaciji u kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park. 

.

Ovaj jedinstveni prostorni i idejni koncept nudi posetiocima sve festivalske sadržaje na jednom mestu, a kupovina jedinstvene ulaznice podrazumeva slobodno kretanje kroz festivasku zonu i dostupnost svih festivalskih sadržaja na jednom mestu: filmske projekcije, koncerti, Izložbe primenjenih umetnika, veštine rezidencijalnih skejtera, piknik na travi, opuštanje u lounge barovima, food zona. Na taj način Cinema City nudi posetiocima potpuno novo filmsko festivalsko iskustvo!

Kupovinom jedne jedinstvene ulaznice i njenom zamenom za Cinema City narukvicu posetilac ulazi u festivalsku zonu i bira sadržaje u kojima želi da uživa. U prodaji su tri tipa ulaznica:

Cinema City dnevna ulaznica

Dnevna ulaznica po ceni od 250 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja za odabrani festivalski dan

Cinema City paket

Sedmodnevna ulaznica po ceni od 950 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom trajanja festivala

Cinema City SUPER

Sedmodnevna ulaznica po ceni od 1450 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom trajanja festivala i rezerviše posebno mesto za svaku od projekcija

Kupovinom jedne dnevne ulaznice ili paketa ulaznica posetilac ima priliku da uživa u svim festivalskim sadržajima i svim festivalskim zonama: Limanski park Open Air Cinema, Planet Rock music-stage i Open Air Cinema, u salama Quarter i Fabrika Indoor Cinema, prilagođenim uslovima visokih tehničkih standarda za besprekorne projekcije. Pored toga, publika će uživati u izložbi primenjenih umetnika, veštinama rezidencijalnih skejtera, pikniku na travi, lounge barovima, food zoni i brojnim drugim sadržajima.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 5. juna na svim prodajnim mestima Gigstix-a. Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 14h. Zamena kupljenih ulaznica za Cinema City narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja festivala, od 29. juna do 5. jula.

J.M.

 

.
Nova regionalna kantautorska scena se u poslednjih nekoliko godina pokazala kao vrlo kvalitetno tlo za muzičko stvaralaštvo. Ispostavilo…
.
Najbolji start jednog Spajdermen filma!
.
Otvoren je konkurs za deseto izdanje Međunarodnog festivala kratkog, nezavisnog i "uradi-sam" filma MikroFAF, koji ove godine nosi…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?