...
TRENUTNO10:45 - 11:00Prava stvar

Kultura / Film

Obustavlja se snimanje "Krune"

12.09.2022.

Netfliks je odlučio da privremeno obustavi snimanje serije "Kruna" koja prikazuje život kraljice Elizabete Druge i čitavu kraljevsku porodicu.

.

Piter Morgan, koji je pisao scenario za film "Kraljica" iz 2006. godine, ali i scenario za Netfliksovu seriju "Kruna", nedavno je rekao da će iz poštovanja pauzirati snimanje ovog projekta.

"Kruna je ljubavno pismo za Elizabetu II i zasad nemam šta drugo da dodam, samo ćutanje i poštovanje... Očekujem da ćemo, takođe, prestati da snimamo, iz poštovanja", izjavio je on za Dejli mejl.

Netfliks je dugo pripremao plan šta će uraditi u slučaju da kraljica umre dok snimanje serije traje. Kad je tek počeo rad na seriji, Stiven Daldri, koji je režirao neke od ranih epizoda prve sezone, rekao je da će se projekat zaustaviti na određeno vreme.

"Niko od nas ne zna kad će to vreme da dođe, ali bilo bi ispravno i prikladno pokazati poštovanje prema kraljici. To bi bila jednostavna počast i znak poštovanja. Ona je svetska figura i to je ono što bi trebalo da učinimo. Ona je izvanredna žena i ljudi će biti uznemireni", izjavio je svojevremeno.

Podsetimo, do sada su u seriji "Kruna" kraljicu Elizabetu glumile Kler Foj i Olivija Kolman, a bilo je planirano da njen lik u narednim serijalima glumi Imelda Stonton.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Smeše nam se "Vesele devedesete"

Sitkom "Vesele sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vek. Dve decenije kasnije…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo