TRENUTNO19:00 - 21:00Popodne na O radiju

Kultura / Film

NOVO: Emisije o filmu i muzici

27.01.2015.

Ove nedelje počinjemo sa emitovanjem tri nove autorske emisije, koje će se baviti muzikom i filmom.

.

   Novost na Omladinskom radiju su nove autorske emisije naših novinara i voditelja, koje ćemo početi da emitujemo ove nedelje. U pitanju su tri emisije koje će se baviti muzikom i filmom, svaka na drugačiji način, gostovanjima, intervjuima, prilozima, pa čak i live nastupima.
 
   Nakon dnevnog govornog programa, četvrtkom ćemo emitovati još dve emsije, i to "Superoperater" i "Hip Hop Hooray". Autor "Superoperater", novinar Petar Klaić rekao je da je će se ta emisija baviti filmom i filmskom muzikom.

   "Superoperater je emisija o filmu i filmskoj muzici. Svakog četvrtka od 18 do 19 časova vas vodimo kroz svet filmskih hitova, top lista, celuloidnih klasika, od Holivuda do malih festivala u regionu. Ova jednosatna emisija donosi pregršt informacija o novim filmskim projektima, režiserima ili glumcima, kao i najbolju filmsku muziku uz zanimljive goste i intrigantne rubrike", kazao je Klaić.

   Novinarka i voditeljka O radija Lea Kotlica najavila je emisiju "Hip Hop Hooray", koja će se baviti rep muzikom i svim onim intrigama koje su za nju vezane. Prema Leinim rečima, prva emisija ovog četvrtka u 19 časova donosi žensku rep scenu.

   "U četvrtak ću puštati pesme koje uglavnom niko, nikada nije čuo. Dok stojimo ovde i pričamo emisija je još u montaži i vrlo verovatno će da zvuči super. Svakako poslušajte moju emsiju i ako vam bude loša, recite mi slobodno, nemojte da me štedite", poručilaje Lea.    

   Posebno je zanimljiv koncept treće emisije, a zahvaljujući njojoj će u našem studiju nastupati izvođači uživo. "Uživo radio", autora i voditelja Vukašina Kartalovića – Vuleta, najavljuje sjajne nastupe subotom od 20 sati, po ugledu na globalno poznate radijske kuće.

   "Bendovi koje budem zvao u emisije mogu da izvode repertoar koji god odaberu. Bilo bi dobro da su pesme autorske, u cilju njihove promocije, ali je osnovna poenta u tome da će gosti svakako biti autorski bendovi. Tih pola sata do 40 minuta bend izvodi numere, ali je takođe i muzički urednik, odnosno može da bira koju bi pesmu, između svirke i priče, želeo da čuje u programu", objasnio je Vule.

   Prvi gost "Uživo radija" je Borko Basarić iz benda Azil 5 koji će nastupiti kao solo izvođač pod umetničkim imenom Dečak Basarić, a sledeći je Nemanja Nešić iz sastava Mali Princ.

   Nakon tri  prve emisije, u narednom periodu program će biti osvežen sa još nekoliko njih. Više informacija uskoro na našem sajtu!

   M.L.  Možda te još zanima:

.

Društvo

Život je improvizacija

Novosađanka Milena Jančurić mlada je flautistkinja koja je nastupala na ovogodišnjem Novosadskom jazz festivalu, uz naše najeminentnije jazz muzičare. U karijeri…

.

Kultura

Počinje Novosadski džez festival

Glavni program ovogodišnjeg Novosadskog džez festivala održaće se od 14. do 16. novembra u Srpskom narodnom pozorištu. Prema najavi organizatora,…

.

Društvo

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

Radionica "Prepoznaj i ostvari svoje potencijale" biće održana 4.novembra u Studiju 34 sa početkom u 18 časova. 

.

Društvo

Zameni stari papir za sadnice

Akcija zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća biće održana na Spensu od 24. do 26. oktobra u okviru…

.

Lifestyle

iOS 13 ima korisnih i zabavnih noviteta

Pre nekog vremena, kompanija Apple omogućila je novo ažuriranje, odnosno iOS 13. Deo naše ekipe prešao je na ovu verziju,…

.

Lifestyle

Pronađite nove omiljene izvođače

Kad nađemo neki jako dobar bend ili muzičara, poželimo da čujemo još nekog izvođača sličnog zvuka. Ako imate problem sa…

  • 17:00 Popodne na O radiju
  • 18:00 Za i protiv
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 Bluegrass
  • 22:00 Superoperater

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo