...
TRENUTNO20:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

15.06.2023.

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a drugi deo 27. jula.

.

Foto: Netflix / Promo

Nova sezona je inspirisana knjigom "Vreme prezira" autora Andžeja Sapkovskog. Novi trejler je prepun akcionih scena u kojima se veštac Geralt bori sa raznim čudovištima i ljudima. U trejleru, Geralt i veštica Dženifer pokušavaju da zaštite princezu Siri, koju love neprijatelji.

Ovo je poslednja sezona Henrija Kavila kao Geralta, a pridružuju mu se Anja Čalotra kao Dženifer, Freja Alan kao Siri, Džoi Bejti kao trubadur Džaskijer i Ana Šafer kao čarobnica Tris Merigold. Treća sezona će takođe prikazati nova lica koja će se pridružiti glumačkoj ekipi, uključujući Robija Amela, Meng'er Žanga, Hjua Skinera i Kristel Elvin.

Univerzum Netfliskove serije "Veštac", koji je odvojen od sveta poznatih knjiga i video-igara, znatno se proširio od svog početka. Osim što je planirano sedam sezona glavne serije, postoji i animirani film "Vučja noćna mora" i serija "Blood Origin".

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 18:00 Y2K
  • 19:00 Indie road
  • 20:00 Music Mix by Bea

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo