...
ORADIO UŽIVO

Kultura / Film

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

15.06.2023.

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a drugi deo 27. jula.

.

Foto: Netflix / Promo

Nova sezona je inspirisana knjigom "Vreme prezira" autora Andžeja Sapkovskog. Novi trejler je prepun akcionih scena u kojima se veštac Geralt bori sa raznim čudovištima i ljudima. U trejleru, Geralt i veštica Dženifer pokušavaju da zaštite princezu Siri, koju love neprijatelji.

Ovo je poslednja sezona Henrija Kavila kao Geralta, a pridružuju mu se Anja Čalotra kao Dženifer, Freja Alan kao Siri, Džoi Bejti kao trubadur Džaskijer i Ana Šafer kao čarobnica Tris Merigold. Treća sezona će takođe prikazati nova lica koja će se pridružiti glumačkoj ekipi, uključujući Robija Amela, Meng'er Žanga, Hjua Skinera i Kristel Elvin.

Univerzum Netfliskove serije "Veštac", koji je odvojen od sveta poznatih knjiga i video-igara, znatno se proširio od svog početka. Osim što je planirano sedam sezona glavne serije, postoji i animirani film "Vučja noćna mora" i serija "Blood Origin".

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo