...
TRENUTNO18:00 - 22:00Floating Sounds

Kultura / Film

Netfliks sprema "Stranger Things" spin-of

12.07.2022.

Striming kompanija Netfliks planira da pojača svoju ponudu sa više sadržaja nakon velikog uspeha ostvarenja "Stranger Things".

.

Foto: YouTube / Netflix

Gigant je otkrio da su kreatori hit serije, braća Met i Ros Dafer, osnovali “Upside Down Pictures”. Reč je o novoj produkcijskoj kompaniji koja će razvijati filmske i televizijske projekte.

Među njima je, kao deo ugovora braće sa Netfliksom, i spin-of odnosno nova priča o određenom detalju ili liku iz serije “Stranger Things“. Kompanija je takođe nagovestila novu pozorišnu predstavu smeštenu u svet i mitologiju serije “Stranger Things“.

Stručnjaci za striming očekivali su da će Netfliks udvostručiti franšize, pošto se rast pretplatnika usporio, a nedavno i smanjio. Dodatni sadržaj “Stranger Things“ je prirodan potez za kompaniju. Ne samo da već ima dogovor sa braćom Dafer, već je i "Stranger Things" premašio milijardu sati pregleda na platformi za striming, što je podvig koji je postigao samo "Squid Game".

"Met i Ros su izuzetno jedinstven talenat sa tako jasnom vizijom. Nije slučajno što je "Stranger Things" probio duh vremena i postao fenomen epske pop kulture kakav je danas", rekao je ko-izvršni direktor Netfliksa Ted Sarandos.

(Biz Life)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

1899: Nova serija koju potpisuju tvorci "Mraka"

Ljubitelji uvrnute Netfliksove serije "Mrak" ("Dark") o putovanju kroz vreme uskoro će imati priliku da gledaju i njen nastavak, pod…

.

Decenija "Državnog posla": Kako opstaje najdugovečniji TV serijal?

Pre deset godina, na programu Radio-televizije Vojvodine emitovana je prva epizoda "Državnog posla", jednog od najdugovečnijih i najomiljenijih televizijskih serijala…

.

Amazon snima seriju "Blade Runner 2099"

Amazon Studio dao je zeleno svetlo za novu seriju iz franšize "Istrebljivač", koja će nositi naziv "Blade Runner 2099".

.

Dikaprio deo "Squid game" univerzuma?

Reditelj serije "Squid Game" Huang Dong-Hjuk otkrio je da bi Leonardo Dikaprio možda mogao da se pojavi u trećoj sezoni…

.

Emi 2022: "Naslednici" najbolja serija

Serija u produkciji mreže HBO "Naslednici" proglašena je za najbolju u kategoriji najbolje dramske serije na dodeli televizijskih nagrada Emi…

.

Obustavlja se snimanje "Krune"

Netfliks je odlučio da privremeno obustavi snimanje serije "Kruna" koja prikazuje život kraljice Elizabete Druge i čitavu kraljevsku porodicu.

  • 17:30 Tehnologija
  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Floating Sounds
  • 22:00 Music mix by Anja

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo