.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Kultura / Film

Filmovi sa Festa u Novom Sadu

25.02.2016.

Neki od filmova 44. Festa biće prikazani od 27. februara do 7. marta u bioskopu Arena Sinepleks u Novom Sadu, a deo programa videće i publika u Budvi od 26. februara do 6. marta, najavio je Cebef.

.

foto: drlolin.com

Novosađani će moći da pogledaju neke od najatraktivnijih svetskih naslova, kao što su "Kerol", nominovan za šest Oskara, "Dankinja", nominovan za četiri Oskara, "Mladost", dobitnika nagrade Evropske filmske akademije za najbolju režiju - Paolo Sorentino, "Pod lupom", dobitnik nagrade BAFTA za najbolji scenario, "Bruklin" nosilac nagrade BAFTA za najbolji britanski film, "Ave Cezare" braće Koen koji je otvorio Berlinale i "Trambo", u kome glavnu ulogu tumači Brajan Krenston.

Publika će takođe imati priliku da pogleda domaća ostvarenja kao što su "Vlažnost" Nikole Ljuce, nedavno prikazan na Berlinalu, "Dobra žena" Mirjane Karanović, koja stiže sa svetske premijere na Sandensu, "Otadžbina" Olega Novkovića i "Procep" Dejana Zečevića.

U Budvi će biti prikazana 23 ostvarenja svetske kinematografije, što hitova, što debitanata.

Tu je najnoviji film Vudi Alena "Nerazuman čovek", zatim "Sikario" sa Emili Blant i Benisiom Del Torom, "Rok kraljica" sa Meril Strip i Kevinom Klajnom i film "Soba" novimovan za četiri Oskara.

Celokupan program možete pogledati na sajtu Arene Cineplex.

L.K.


.
Mladi glumac, Đorđe Živadinović Grgur u filmskom, televizijskom i pozorišnom svetu teži ka ulogama u kojima će otkriti nešto…
.
Nova regionalna kantautorska scena se u poslednjih nekoliko godina pokazala kao vrlo kvalitetno tlo za muzičko stvaralaštvo. Ispostavilo…
.
Najbolji start jednog Spajdermen filma!
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?