...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Bred Pit snima film o Formuli 1?

27.10.2022.

Zahvaljujući uspehu Netfliksovog serijala "Formula 1: Drive to Survive", najbrži cirkus na svetu je privukao mnogo novih fanova, a isti efekat bi trebalo da ima nadolazeći film.

.

Foto: YouTube / TNT

Već je poznato da Kijanu Rivs radi na dokumentarcu o Formuli 1, odnosno o tome kako je Brawn GP omogućio Džensonu Batonu da osvoji svoju jedinu titulu svetskog prvaka, ali to nije sve, jer i njegov kolega, glumac Bred Pit, takođe radi na filmu u saradnji sa sedmostrukim F1 šampionom Luisom Hamiltonom.

Pit je boravio na stazi u Ostinu tokom proteklog vikenda, gde se vozila trka za Veliku nagradu SAD, a cilj je bio da se upozna s F1 svetom i stekne nova iskustva.

Međutim, sada je direktor Formule 1 Stefano Domenikali otkrio da će Pit i ostatak ekipe film snimati tokom trkačkih vikenda naredne godine. To će se dogoditi u drugom delu 2023. godine, a deo akcije će biti pravi vozači i njihovi timovi.

Domenikali je kazao da veruje kako će film pomoći u rastu sporta te omogućiti da se on istraži dublje. Dozu autentičnosti svakako će osigurati Hamilton, koji ima važnu ulogu u projektu kao producent.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Avatar 2: Strani film sa najvećom zaradom kod nas

Za nešto više od mesec dana prikazivanja, ostvarenje Džejmsa Kamerona “Avatar: Put vode” na koje se čekalo 13 godina, u…

.

Film "Meni" kriv za zatvaranje restorana?

Restoran "Noma" u Kopenhagenu koji je više puta proglašavan za najbolji na svetu, najavio je da će od sledeće godine…

.

Oskari: Najviše nominacija za "Sve svuda odjednom"

Naučnofantastična komična drama "Sve svuda odjednom" osvojila je najviše nominacija za Oskare - ukupno 11, uključujući onu za najbolji film…

.

Tom Henks nominovan za tri Zlatne maline

Iako je njegov poslednji film "Elvis", u kom glumi pevačevog menadžera Toma Parkera, favorit u kategoriji najboljeg filma na ovogodišnjim…

.

Stiven Spilberg želi da režira televizijsku seriju

Pojavljujući se u epizodi podkasta "Smartless", Spilberg je otkrio da bi želeo da režira televizijsku seriju u budućnosti.

.

Koje filmove nam Netfliks donosi u 2023. godini?

Bez obzira na najavljene promene u ceni i praksi podele šifara koje su izazvale negodovanje među korisnicima, Netfliks ne namerava…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo