...
TRENUTNO15:00 - 16:00Vaš DJ sat

Kultura / Film

Bivis i Bathed: Novi početak

13.01.2022.

Majk Džadž, tvorac kultnog serijala "Bivis i Bathed", potvrdio je da fanovi u 2022. godini mogu očekivati novi film sa nekada izuzetno poplularnim junacima komedije koja je emitovana na MTV.

.

FOTO: YouTube / MTV

"Bivis i Bathed se ove godine vraćaju novim filmom, još uvek nema tačnog datuma, ali uskoro... Treba im malo vremena da se vrate u formu", napisao je na Tviteru Džadž.

Već godinama se priča o oživljavaju Bivisa i Batheda, a "Paramount+" je prošle godine objavio video najavu kojom je potvrdio da se radi nastavak filma iz 1996. "Beavis and Butt-Head Do America", prenosi Collider.

Podsetimo, leta 2020. je otkriveno i da se očekuje da 9. i 10. sezona stignu na male ekrane, a u novoj verziji dva nekadašnja tinejdžera koji pametuju sa kauča biće predstavljeni kao roditelji "generacije X koji odgajaju svoju decu generacije Z".

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo