...
TRENUTNO06:00 - 12:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Babaroga: Novi film Stivena Kinga uskoro u bioskopima

06.02.2023.

Od tvorca mnogih bestselera Stivena Kinga stiže filmska adaptacija njegove kratke priče "Babaroga" (The Boogeyman) koja će se na platnima domaćih bioskopa naći od 1. juna ove godine.

.

Foto: YouTube / 20th Century Studios

20th Century Studios obajvio je prvi trejler filma "Babaroga" reditelja Roba Sevidža i scenariste Marka Hejmena dobitnika nagrade BAFTA za film "Crni labud" kao i producenta popularne serije "Stranger Things" Šona Levija, nastalog po adaptaciji priče čuvenog autora horor romana.

Priča prati srednjoškolku Sejdi Harper i njenu mlađu sestru Sojer koje se suočavaju sa gubitkom majke, za šta ne dobijaju punu podršku svog oca Vila, terapeuta koji se nosi i sa sopstvenim bolom. Kada se u njihovoj kući neočekivano pojavi nesrećni pacijent tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujuću natprirodnu stvar kojoj su porodice plen, a njihova patnja hrana.

Horor-triler "Babaroga" zasnovan je prilično mračnoj priči predstavljenoj u kultnoj zbirci priča Stivena Kinga "Noćna smena" (Night Shift) iz 1978. godine.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. juna

Nedelja medija, filmske projekcije, nekoliko festivala i veliki koncert njujorških veterana Agnostic Front obeležiće ovu nedelju u Novom Sadu...

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 12:10 Gost O radija

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo