...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Kultura

Festival Prepad otvara konkurs za mlade umetnike i umetnice

08.12.2021.

Organizacioni tim Prepad festivala otvario je konkurs za mlade umetnike od 14 do 19 godina u potrazi za ljudima koji će izlagati i nastupati na zimskom Prepad festivalu, koji će biti održan u februaru 2022. godine.

.

Konkurs je otvoren do 20. decembra. U obzir dolaze svi likovni umetnici, fotografi, reditelji, pesnici i muzičari koji imaju želju da se predstave sa nekoliko radova, filmom, ili setom od nekoliko pesama u Kulturnom centru Beograda.

Prijave se šalju na mail prepad.festival@gmail.com. Na isti mail možete poslati i sva pitanja u vezi sa konkursom i festivalom.

Prepad je inicijativa mladih kreativaca spremnih da se pridruže široj kulturno-umetničkoj sceni. Već drugi put Prepad festival organizuje se u Kulturnom centru Beograda, i njegova zimska varijanta nosi ime ,,Prehlad”, koja će biti održana od 5. do 7. februara 2022. godine.

"Cilj nam je da povežemo mlade umetnike, da im damo priliku da svoje talente pokažu, kao i da ih navedemo na KCB, kao instituciju sa kojom naša generacija slabije ima kontakt", poručuju ispred organizacionog tima.

Ove godine u junu omogućili su grupi fotografa, slikara, reditelja i muzičara da predstave svoj rad Beogradu. Sada ponovo rade isto, otvaraju konkurs za umetnike od 14 do 19 godina kako bi došli do novih ljudi i ohrabrili ljude da umetnost koju stvaraju i pokažu.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo