...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Univerzitet otvara vrata

07.10.2015.

Univerzitet u Novom Sadu organizuje zajednički Dan otvorenih vrata 17. oktobra 2015. godine, na kome će učestvovati svih 14 fakulteta u sastavu Univerziteta. 

.

Photo: Vukašin Živaljević

Pored njih, predstaviće se Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, Studentski centar Novi Sad i Tempus projekat WBC Inno.

Manifestacija će se odvijati na tri lokacije: u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, u zgradi Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu i u zgradi Učiteljskog fakulteta na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici u periodu od 10 do 15 časova.

Fakulteti koji su dislocirani iz kampusa predstaviće se u zgradi Rektorata, dok će 7 fakulteta koji su u kampusu otvoriti svoje laboratorije, učionice, amfiteatre, radio i TV studije, botaničku baštu da svi zainteresovani mogu da zavire u njih i da kroz različite interaktivne programe otkriju šta sve nudi Univerzitet u Novom Sadu na polju obrazovanja i usavršavanja kroz akreditovane studijske programe na sva tri nivoa studija..

Prevashodno su pozvani učenici srednjih škola i gimnazija, ali i šira javnost, kojima će biti predstavljene obrazovne mogućnosti i potencijali fakulteta koji čine Univerzitet u Novom Sadu, njihove studijske programe i intelektualno-tehničke kapacitete fakulteta da te programe realizuju, kako bi učenici lakše odabrali životno zanimanje.

O programu, koji će 17. oktobra 2015. godine trajati od 10 do 15 časova svi zainteresovani se mogu informisati na zvaničnom sajtu Dana otvorenih vrata http://www.otvorenavrata.uns.ac.rs/ ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/otvorenavrataUNS

J.M.

Možda te još zanima:

.

Malo vode posle popijenog soka čuva usnu duplju

Studentkinja druge godine Stomatologije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu  Nataša Puškar osvojila je nedavno nagradu Univerziteta za naučni rad. Ova dvadesetogodišnjakinja…

.

"Na vreme" ili malo kasnije, uvek treba pokušati

Marija Stankov će kroz nekoliko dana postati diplomirana inženjerka smera Zaštite životne sredine. Jedna je onih mladih naučnika koje je…

.

Uz dobar raspored rezultati neće izostati

Ove godine Univerzitet u Novom Sadu nagradio je stručne radove 28 studenata među kojima je i Dušica Vračević. Ona je…

.

Biblioteke su se preselile na internet

Biblioteke u našoj zemlji ne rade od sredine marta, kada je uvedeno vanredno stanje. S obzirom na to da se…

.

Prijemni ispiti na novosadskom univerzitetu krajem juna i početkom jula

Prijava kandidata u prvom upisnom roku za osnovne i integrisane studije biće 24, 25. i 26. juna, dok će prijemni…

.

Prestižni univerziteti nude besplatne onlajn kurseve

Neplanirana kućna izolacija može vam pomoći u tome da prođete kvalitetne onlajn kurseve. 

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo