...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu i Beogradu

16.09.2015.

Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan danas (petak), od 10 do 19 sati u hotelu Kraun plaza (Crowne Plaza) u Beogradu. U Novom Sadu će sajam zapošljavanja biti organizovan 8. oktobra u zapadnom holu Spensa, od 10 do 15 časova.

.

Na sajmu u Beogradu nove zaposlene tražiće kompanije kao što su Mercator, Comtrade, Ernst & Young, Zepter, Delhaize Serbia, Trizma, Infostud, obrazovne ustanove ITAcademy i BusinesAcademy, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Kako su saopštili organizatori, svaki posetilac sajma besplatno će dobiti online kurs engleskog jezika. Takođe, moći će da dobiju i neki od kurseva programiranja, dizajna i poslovnih veština. Besplatni kurs engleskog jezika može da se rezerviše ovde, a na sajmu da potvrdi rezervaciju kursa.

Tu će biti i besplatna izrada profesionalnih fotografija za CV, besplatna predavanja o tome kako uspešno proći intervju za posao, kako pronaći posao preko LinkedIna i kako uspešno pokrenuti freelance karijeru i zarađivati od kuće.

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat Udruženja "Centra za razvoj karijere" koji inače pruža podršku pri unapređenju karijere, kroz držanje raznih seminara i radionica na temu poslovanja i sticanja dodatnih veština. Ulaz na sajam je besplatan.

U Novom Sadu će sajam zapošljavanja biti organizovan 8. oktobra u zapadnom holu Spensa, od 10 do 15 časova.

Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu da prijave do 28. septembra u Nacionalnoj službi za zapošljavanje (NSZ) u Novom Sadu, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu slobodanka.lendjel [at] nsz.gov.rs i dragana.jaksic [at] nsz.gov.rs. Više informacija u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21 i 021/488 55 01. Poslodavcima je na raspolaganju i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposleni treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti) u organizaciji Filijale, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

J.Ž

Možda te još zanima:

.

Žene prilikom zapošljavanja izložene i rodnoj i starosnoj diskriminaciji

Sigurno ste bar jednom naišli na oglase za posao u kojima se traži konobarica, čistačica, prodavačica ili promoterka. Ili mlada…

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Koliko vas štite različiti ugovori o radu?

Blizu jedne trećine radnika priznaje da nije upoznato sa svojim radnim pravima, a više od 60 odsto tvrdi da je…

.

Veštačka inteligencija ugrožava poslove najobrazovanijih

Broj platformskih radnika u Srbiji lagano opada, pokazao je monitoring Centra za istraživanje javnih politika. Kako je na panelu nedavno…

.

Vebinar o planiranju početka karijere

U okviru Regionalnog sajma poslova koji će biti održan od 24. do 31. oktobra, biće organizovan i vebinar za mlade…

.

Zanatlije najtraženije, IT sektor više ne dominira

Tržište rada u Novom Sadu menja se iz meseca u mesec. Poslednjih nedelja najtraženije su zanatlije u najširem smislu, kao…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo