...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Društvo / Obrazovanje

Trening javnog nastupa za žene u Američkom kutku

05.03.2019.

Povodom Međunarodnog dana žena, za osam članica Američkog kutka tokom marta biće održana obuka "Zavoli javni nastup". Na obuku se mogu prijaviti žene koje imaju 18 i više godina, bez obzira na zanimanje i iskustvo u javnom nastupu.

.

Tokom tri dvosatne radionice koje će biti održane 14, 19. i 26. marta sa početkom u 18 časova, učesnice će naučiti osnovna pravila javnog nastupa (o čemu treba voditi računa pre, tokom i nakon nastupa) i kroz praktične vežbe usavršiti svoju veštinu nastupa i prezentovanja.

Na obuci će biti reči o vrstama javnog nastupa i pripremi, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, pisanju govora, kreiranju PowerPoint prezentacije, a biće i praktična vežba davanja kratke izjave (snimanje kamerom i gledanje uz feedback) kao i vežba prezentovanja.

Obuku će voditi Maja Ciganović, sertifikovana trenerica praktičnih veština i strateškog planiranja, koja je radila kao trenerica javnog nastupa na "Akademiji ženskog liderstva" i "Nedelji socijaldemokratije".

Za odabir učesnica ključno će biti motivaciono pismo, dok će odabrane učesnice biti obaveštene 8. marta u 18 časova. Prijavu možete pronaći ovde

Možda te još zanima:

.

Stipendije za studente ekonomije i prava

Studenti i diplomci u oblastima ekonomije i prava iz Srbije i regiona mogu da se do 5. decembra prijave na…

.

Prijave za "Share!" konferenciju do 7. novembra

Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR vas poziva na učešće na konferenciji "Share!" koja se održava 14. novembra  u Novom…

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Besplatna obuka o preduzetništvu

Western Balkans Alumni Association(WBAA) poziva svoje članove i bivše Erazmus studente iz Novog Sada i okoline da učestvuju u besplatnoj…

.

Dan otvorenih vrata drugog novembra na Filozofskom fakultetu

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta biće održan u subotu, drugog novembra, od 10 do 13 sati.

.

Počinje novi pozorišni festival UPAD

UPAD se održava od 30. oktobra do 8. novebra u Novosadskom pozorištu i Gimnaziji "Laza Kostić". Na programu je sedam predstava.

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo