.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Društvo / Obrazovanje

Studentsko takmičenje

12.03.2015.

    MOL Grupa - međunarodna kompanija za naftu i gas, organizuje deveto po redu Međunarodno studentsko onlajn takmičenje "Freshhh 2015". Tročlani timovi mogu da se prijave za učešće u rešavanju izazova u naftno-gasnom sektoru.

.

   "Freshhh" je međunarodno onlajn nagradno takmičenje namenjeno nadarenim studentima zainteresovanim za izazove iz stvarnih životnih situacija. Timovi iz celog sveta mogu do 3. aprila da se prijave na takmičenje preko sajta www.freshhh.net i upuste se u rešavanje zadataka iz naftne i gasne industrije koje je razvila MOL Grupa.

   Tri prvoplasirana tima osvojiće ukupno 25.000 evra i steći pravo da se pridruže međunarodnom timu MOL Grupe. Vodećih pet timova imaće priliku da se priključe programu za diplomce  pod nazivom "Growww", dok će tri najbolja tima dodatno osvojiti ukupno 25.000 evra.

   "Veoma smo uzbuđeni time što smo otvorili deveto "Freshhh" takmičenje, zasnovano na saznanjima iz prethodnih godina i dragocenim iskustvima učesnika. Moto kampanje 'Vrhunska zabava. Vrhunski rad' saglasan je sa našim ciljem da pružimo priliku kvalifikovanim i ambicioznim vodećim talentima da se dokazuju na slučajevima iz stvarnog života i rada u našoj industriji, kroz postavku onlajn takmičenja", izjavila je potpredsednica za ljudske resurse MOL Grupe Zdravka Demeter Bubalo.

   Prema njenim rečima, studenti - članovi pet najboljih timova, ujedno će dobiti priliku da se pridruže MOL Grupi kao stažisti ili "Growww"-eri.

   Tokom trajanja "Freshhh" takmičenja studenti će biti izloženi različitim izazovima: moraće da stvore potpuno novu naftnu kompaniju iz osnova, da donose odluke na projektima istraživanja i razvoja sa ciljem da nađu nova bogata izvorišta, izgrade rafineriju za različite proizvode i odrede najbolji portfolio proizvoda koji će dovesti do stvaranja profita.

  "Freshhh" takmičenje će biti sprovedeno kroz tri kruga, a pet najboljih timova nastupiće uživo u finalu u Budimpešti 28. maja.

   Pet najboljih timova imaće šansu da započnu svoju karijeru na poziciji Growww-era ("razvojnika") u MOL Grupi. Program "Growww" otvara diplomcima i mladim profesionalcima više od 200 poslovnih pozicija, inženjera, ekonomista, informatičara i drugih.

J.M.

.
Mladi nemaju utisak da im se institucije obraćaju i da njihovi problemi dolaze do subjekata koji bi mogli da reše nešto, pokazuje…
.
Ispitni rok je verovatno poslednja stvar koja je studentima u glavi na avgustovskih 36 stepeni. Međutim, kako nam je do ispitnog…
.
Beogradski centar za ljudska prava 12. avgusta, na međunarodni dan mladih, organizuje igranje društvenih igara koje za cilj imaju…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?