.
Trenutno
Superoperater
 Petar Klaić i Jelena Mijatović
Društvo / Obrazovanje

Studentsko takmičenje

12.03.2015.

    MOL Grupa - međunarodna kompanija za naftu i gas, organizuje deveto po redu Međunarodno studentsko onlajn takmičenje "Freshhh 2015". Tročlani timovi mogu da se prijave za učešće u rešavanju izazova u naftno-gasnom sektoru.

.

   "Freshhh" je međunarodno onlajn nagradno takmičenje namenjeno nadarenim studentima zainteresovanim za izazove iz stvarnih životnih situacija. Timovi iz celog sveta mogu do 3. aprila da se prijave na takmičenje preko sajta www.freshhh.net i upuste se u rešavanje zadataka iz naftne i gasne industrije koje je razvila MOL Grupa.

   Tri prvoplasirana tima osvojiće ukupno 25.000 evra i steći pravo da se pridruže međunarodnom timu MOL Grupe. Vodećih pet timova imaće priliku da se priključe programu za diplomce  pod nazivom "Growww", dok će tri najbolja tima dodatno osvojiti ukupno 25.000 evra.

   "Veoma smo uzbuđeni time što smo otvorili deveto "Freshhh" takmičenje, zasnovano na saznanjima iz prethodnih godina i dragocenim iskustvima učesnika. Moto kampanje 'Vrhunska zabava. Vrhunski rad' saglasan je sa našim ciljem da pružimo priliku kvalifikovanim i ambicioznim vodećim talentima da se dokazuju na slučajevima iz stvarnog života i rada u našoj industriji, kroz postavku onlajn takmičenja", izjavila je potpredsednica za ljudske resurse MOL Grupe Zdravka Demeter Bubalo.

   Prema njenim rečima, studenti - članovi pet najboljih timova, ujedno će dobiti priliku da se pridruže MOL Grupi kao stažisti ili "Growww"-eri.

   Tokom trajanja "Freshhh" takmičenja studenti će biti izloženi različitim izazovima: moraće da stvore potpuno novu naftnu kompaniju iz osnova, da donose odluke na projektima istraživanja i razvoja sa ciljem da nađu nova bogata izvorišta, izgrade rafineriju za različite proizvode i odrede najbolji portfolio proizvoda koji će dovesti do stvaranja profita.

  "Freshhh" takmičenje će biti sprovedeno kroz tri kruga, a pet najboljih timova nastupiće uživo u finalu u Budimpešti 28. maja.

   Pet najboljih timova imaće šansu da započnu svoju karijeru na poziciji Growww-era ("razvojnika") u MOL Grupi. Program "Growww" otvara diplomcima i mladim profesionalcima više od 200 poslovnih pozicija, inženjera, ekonomista, informatičara i drugih.

J.M.

.
Omladinski kreativni centar OKCe i Opšta škola "Nikola Tanurdžić" organizuju početni kurs grčkog jezika za mlade od 18 do 30…
.
Predstavljanje jednogodišnjeg univerzitetskog kursa "Liderstvo i razvojni omladinski rad" švedskog Univerziteta Jönköping biće…
.
Homoseksualnost i transseksualnost naše društvo i dalje, iako nisu retke pojave, ne prepoznaje kao odvojene pojmove, zbog nedostatka…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?