...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Studentsko takmičenje

12.03.2015.

    MOL Grupa - međunarodna kompanija za naftu i gas, organizuje deveto po redu Međunarodno studentsko onlajn takmičenje "Freshhh 2015". Tročlani timovi mogu da se prijave za učešće u rešavanju izazova u naftno-gasnom sektoru.

.

   "Freshhh" je međunarodno onlajn nagradno takmičenje namenjeno nadarenim studentima zainteresovanim za izazove iz stvarnih životnih situacija. Timovi iz celog sveta mogu do 3. aprila da se prijave na takmičenje preko sajta www.freshhh.net i upuste se u rešavanje zadataka iz naftne i gasne industrije koje je razvila MOL Grupa.

   Tri prvoplasirana tima osvojiće ukupno 25.000 evra i steći pravo da se pridruže međunarodnom timu MOL Grupe. Vodećih pet timova imaće priliku da se priključe programu za diplomce  pod nazivom "Growww", dok će tri najbolja tima dodatno osvojiti ukupno 25.000 evra.

   "Veoma smo uzbuđeni time što smo otvorili deveto "Freshhh" takmičenje, zasnovano na saznanjima iz prethodnih godina i dragocenim iskustvima učesnika. Moto kampanje 'Vrhunska zabava. Vrhunski rad' saglasan je sa našim ciljem da pružimo priliku kvalifikovanim i ambicioznim vodećim talentima da se dokazuju na slučajevima iz stvarnog života i rada u našoj industriji, kroz postavku onlajn takmičenja", izjavila je potpredsednica za ljudske resurse MOL Grupe Zdravka Demeter Bubalo.

   Prema njenim rečima, studenti - članovi pet najboljih timova, ujedno će dobiti priliku da se pridruže MOL Grupi kao stažisti ili "Growww"-eri.

   Tokom trajanja "Freshhh" takmičenja studenti će biti izloženi različitim izazovima: moraće da stvore potpuno novu naftnu kompaniju iz osnova, da donose odluke na projektima istraživanja i razvoja sa ciljem da nađu nova bogata izvorišta, izgrade rafineriju za različite proizvode i odrede najbolji portfolio proizvoda koji će dovesti do stvaranja profita.

  "Freshhh" takmičenje će biti sprovedeno kroz tri kruga, a pet najboljih timova nastupiće uživo u finalu u Budimpešti 28. maja.

   Pet najboljih timova imaće šansu da započnu svoju karijeru na poziciji Growww-era ("razvojnika") u MOL Grupi. Program "Growww" otvara diplomcima i mladim profesionalcima više od 200 poslovnih pozicija, inženjera, ekonomista, informatičara i drugih.

J.M.

Možda te još zanima:

.

Program plaćene prakse za studente novinarstva

Slavko Ćuruvija fondacija poziva studente i studentkinje novinarstva da se prijave za Program plaćene studentske prakse "Denis Kolundžija" u partnerskim…

.

Organizovana imunizacija najefikasniji način zaštite od HPV infekcije

Vakcina protiv humanog papiloma virusa (HPV vakcina), kao najbolja prevencija kod mladih, stvara imunitet i sprečava infekciju određenih tipova HPV-a.…

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Začarani krug prokrastinacije

Prokrastinacija je odlaganje obaveza, zadataka i akcija za kasnije. Mladi su joj, često, vrlo skloni. Iako je pojedincima poznato da…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo