...
TRENUTNO17:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Startap vikend čeka inovativce

04.03.2015.

   Drugi "Startup weekend" u Novom Sadu održaće se od 20. do 22. marta u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, a karte su trenutno pet i šest evra.

.

   Developeri, dizajneri, preduzetnici, startap entuzijasti i zainteresovani za stvaranje inovativnih biznisa moći će da se povežu, predstave svoje inovativne poslovne ideje i formiraju timove kako bi ideje pretvorili u stvarnost.

   Startap vikend, koji organizuju Poslovni inkubator, iDEA Lab i DaFED, prilika je za sve mlade preduzetnike ne samo da osvoje vredne nagrade, već i da promovišu svoju ideju, čuju stručna mišljenja, dobiju korisne savete i pronađu dodatne izvore finansiranja.

   U nedelji pre Startap vikenda Poslovni inkubator Novi Sad organizuje četvorodnevne pripremne treninge za učesnike.

    - Radionice su bazirane na metodologiji business model development, odnosno biznis model canvas i value base proposition. Te dve radionice su veoma važne kako bi učesnici svoju ideju prilagodili poslovnom modelu i kako bi razmišljali o tome na koji način njihovi potencijalni kupci vide njihovu ponudu i kako na najbolji način da reše problem za kupce, kako bi oni bili spremni da plate to rešenje, rekao je direktor Poslovnog inkubatora Đorđe Ćelić i dodao da će jedna od radionica biti i o prezentovanju svojih ideja.

   Radionice su uključene u cenu karata za Startap vikend, koje su u pretprodaji pet i šest evra, a dve nedelje pred događaj biće devet evra. Karte se kupuju samo onlajn, preko sajta novisad.startupweekend.org, a informacije možete pronaći i putem sajta inkubator.biz.

   Najbolji učesnici će dobiti i nagrade: šest meseci usluga Poslovnog inkubatora Novi Sad, učešće na treninzima i obukama u Banjaluci koje se organizuju u okviru IdeaLab projekta, kao i brojne gedžete.

Jasna Žugić

Možda te još zanima:

.

Za sopstveni biznis potreban entuzijazam, ostalo će doći

Kako da pokrenete svoj biznis? Imate ideju, ali je još uvek niste razradili? Mislite da će to biti sjajna stvar?…

.

Jeftinije rane prijave za Startup Weekend

Startup Weekend biće održan sredinom maja, a trenutno su otvorene karte za one koji se ranije prijave, što znači da…

.

Jeftinije rane prijave za Startup Weekend

Startup Weekend biće održan sredinom maja, a trenutno su otvorene karte za one koji se ranije prijave, što znači da…

.

Ono što ti je najteže, najviše te nauči

Veliki broj profesija pogođen je koronavirusom i zabranom večih okupljanja. Među njima i gluma. Posle pet meseci pauze, mladi glumac…

.

Nauka pruža osećaj afirmacije

Filip Koldžić je kao učenik četvrtog razreda Matematičke gimnazije osvojio srebrnu medalju na Međunarodnoj menedeljejevskoj olimpijadi. Pored njega i ostali…

.

Život uz usnu harmoniku

Stefan Stefanović Gile dobro je poznat novosadskim ljubiteljima bluza i rokenrola. Karijeru je započeo svirkom na ulici, a u Šinobusima…

  • 16:10 Gost O radija
  • 16:40 O tome se priča
  • 17:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo