.
Trenutno
Music mix
Društvo / Obrazovanje

Startap vikend čeka inovativce

04.03.2015.

   Drugi "Startup weekend" u Novom Sadu održaće se od 20. do 22. marta u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, a karte su trenutno pet i šest evra.

.

   Developeri, dizajneri, preduzetnici, startap entuzijasti i zainteresovani za stvaranje inovativnih biznisa moći će da se povežu, predstave svoje inovativne poslovne ideje i formiraju timove kako bi ideje pretvorili u stvarnost.

   Startap vikend, koji organizuju Poslovni inkubator, iDEA Lab i DaFED, prilika je za sve mlade preduzetnike ne samo da osvoje vredne nagrade, već i da promovišu svoju ideju, čuju stručna mišljenja, dobiju korisne savete i pronađu dodatne izvore finansiranja.

   U nedelji pre Startap vikenda Poslovni inkubator Novi Sad organizuje četvorodnevne pripremne treninge za učesnike.

    - Radionice su bazirane na metodologiji business model development, odnosno biznis model canvas i value base proposition. Te dve radionice su veoma važne kako bi učesnici svoju ideju prilagodili poslovnom modelu i kako bi razmišljali o tome na koji način njihovi potencijalni kupci vide njihovu ponudu i kako na najbolji način da reše problem za kupce, kako bi oni bili spremni da plate to rešenje, rekao je direktor Poslovnog inkubatora Đorđe Ćelić i dodao da će jedna od radionica biti i o prezentovanju svojih ideja.

   Radionice su uključene u cenu karata za Startap vikend, koje su u pretprodaji pet i šest evra, a dve nedelje pred događaj biće devet evra. Karte se kupuju samo onlajn, preko sajta novisad.startupweekend.org, a informacije možete pronaći i putem sajta inkubator.biz.

   Najbolji učesnici će dobiti i nagrade: šest meseci usluga Poslovnog inkubatora Novi Sad, učešće na treninzima i obukama u Banjaluci koje se organizuju u okviru IdeaLab projekta, kao i brojne gedžete.

Jasna Žugić

.
Probna vozačka dozvola moći će da traje i do četiri godine, kaže pravilnik novog Zakona o bezbednosti saobraćaja. Ovo je jedna…
.
Sve više studenata u Srbiji ima želju da studira ili svoje veštine unapredi u inostranstvu, ali studenti, uglavnom, nisu dovoljno…
.
Još jedan On the record festival je iza nas. Nakon višednevnih tribina, radionica i dodela nagrada za najbolje studentske radove,…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?