...
ORADIO UŽIVO

Društvo / Obrazovanje

Seminar za studente o "mekim" veštinama

03.11.2017.

Studenti koji žele da se usavrše, unaprede postojeće i steknu nove veštine, mogu da se prijave na četvorodnevni seminar "Soft Skills Academy" koji organizuje novosadski ogranak Organizacije studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC LC Novi Sad. Seminar se održava 18, 19, 25. i 26. novembra 2017. godine i namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada, a rok za prijave je nedelja, 5. novembar.

.

Seminar je organizovan s ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podigne svest o značaju "mekih" veština. Tokom seminara, 40 odabranih studenata će imati priliku da pohađa radionice i predavanja na temu "Produktivnost i motivacija", pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri.

Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu motivacije, produktivnosti, inspiracije, podsticanja, kako sebe tako i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja i saradnje sa drugima.

Kroz interakciju sa trenerima, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici će uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje. Na kraju seminara, polaznici će dobiti sertifikate kao dokaz da su uspešno savladali datu temu. Učešće je besplatno, a detaljne informacije kao i prijavni formular nalaze se na sajtu ssa.eestecns.org.

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Besplatan seminar o podkastima

Omladinske novine organizuju besplatan seminar o podkastima i pozivaju studente, srednjoškolce i mlade novinare da se prijave. 

.

Seminar za nastavnike o karijernom savetovanju

Nacionalni centar evropske mreže za karijerno vođenje i savetovanje Euroguidance nastavlja da organizuje akreditovane seminare za nastavnike i stručne saradnike. 

.

Unapredi svoje sposobnosti

“Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti” je internacionalni projekat koji EESTEC, Lokalni Komitet Beograd organizuje već 14 godina. Ove godine…

.

BEST design WEEK

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, trinaesti organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK,  od 13. do 19. maja, koji će biti održan…

.

Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje

Otvorene su prijave za besplatne seminare u okviru regionalnog projekta Youth 4 Inclusion, Equality and Trust (Mladi za inkluziju, jednakost i poverenje)…

.

Otvorene prijave za Međunarodni seminar sajber bezbednosti

Međunarodni seminar sajber bezbednosti 2023. biće održan u periodu od 25. februara do 5. marta u prostorijama Katedre za informatiku…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo