...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Sajam zapošljavanja sa francuskim kompanijama

15.11.2015.

Virtuelni Francusko-srpski sajam zapošljavanja za studente završnih godina i nezaposlene mlade osobe sa akademskim obrazovanjem biće održan od ponedeljka 16. do nedelje 22. novembra, na ovoj adresi www.francuskanedelja.rs.

.

Na sajmu učestvuju neke od najvećih francuskih kompanija koje su prisutne u Srbiji, kao što su Schneider, Sanofi, Samsic, Lafarge i Renault Trucks.

Kandidati će moći da pogledaju profile kompanija i bazu slobodnih radnih mesta, neposredno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem chat aplikacije i šalju svoje prijave za otvorena radna mesta.

Korisno bi bilo da pre učestvovanja, pripremite svoju radnu biografiju, a slanjem motivacionog pisma uvećavate svoje šanse za dobro predstavljanje poslodavcu. Slobodno kompanijama pošaljite CV čak iako trenutno nema otvoren konkurs za posao, jer ukoliko trenutno nema slobodne radne pozicije koja odgovara vašem profilu, ne mora da znači da se u skorijoj budućnosti neće osloboditi takvo radno mesto (sve kandidature se obično čuvaju u bazi podataka). Budite strpljivi ukoliko želite da četujete sa poslodavcima; ukoliko vam ne stiže odgovor u vreme kada je poslodavac online, moguće je da je zauzet odgovaranjem velikom broju kandidata u datom trenutku.

Virtuelni sajam zapošljavanja organizuje Francusko-srpska privredna komora.

J.Ž.

Možda te još zanima:

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

.

Sajam zapošljavanja na Fakultetu tehničkih nauka

ESTIEM prvi put organizuje Sajam zapošljavanja, koji će biti održan u holu Fakulteta tehničkih nauka u petak, 4. novembra od…

.

Konteh počinje u sredu

Konteh – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi biće održan u sredu i četvrtak 16. i 17. marta na Fakultetu…

.

Sajam zapošljavanja na Spensu

Sajam zapošljavanja biće održan u četvrtak 10. decembra od 10 do 15 sati u Ledenoj dvorani Spensa.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 06:00 Music mix by Marko
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo