...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Sajam zapošljavanja sa francuskim kompanijama

15.11.2015.

Virtuelni Francusko-srpski sajam zapošljavanja za studente završnih godina i nezaposlene mlade osobe sa akademskim obrazovanjem biće održan od ponedeljka 16. do nedelje 22. novembra, na ovoj adresi www.francuskanedelja.rs.

.

Na sajmu učestvuju neke od najvećih francuskih kompanija koje su prisutne u Srbiji, kao što su Schneider, Sanofi, Samsic, Lafarge i Renault Trucks.

Kandidati će moći da pogledaju profile kompanija i bazu slobodnih radnih mesta, neposredno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem chat aplikacije i šalju svoje prijave za otvorena radna mesta.

Korisno bi bilo da pre učestvovanja, pripremite svoju radnu biografiju, a slanjem motivacionog pisma uvećavate svoje šanse za dobro predstavljanje poslodavcu. Slobodno kompanijama pošaljite CV čak iako trenutno nema otvoren konkurs za posao, jer ukoliko trenutno nema slobodne radne pozicije koja odgovara vašem profilu, ne mora da znači da se u skorijoj budućnosti neće osloboditi takvo radno mesto (sve kandidature se obično čuvaju u bazi podataka). Budite strpljivi ukoliko želite da četujete sa poslodavcima; ukoliko vam ne stiže odgovor u vreme kada je poslodavac online, moguće je da je zauzet odgovaranjem velikom broju kandidata u datom trenutku.

Virtuelni sajam zapošljavanja organizuje Francusko-srpska privredna komora.

J.Ž.

Možda te još zanima:

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje…

.

Hotel Job Fair u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo