...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Program letnjih praksi "Coke Summership"

29.03.2016.

Coca-Cola Hellenic Srbija četvrti put organizuje šestonedeljni program prakse Coke Summership 2016 koji mladima pruža priliku za uspešan početak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema. Rok za prijavu je 6. maj.

.

foto: khs.com

Program je namenjen studentima i studentkinjama treće i četvrte godine, apsolventima, diplomcima (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznicima master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji.

Tokom šestonedeljnog programa, praktikanti će imati prilike da na nedeljnom nivou stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja. Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima će polaznici programa moći da se usavršavaju.

Dodatne informacije o Coke Summership letnjoj praksi, kao i aplikacija za prijavu, mogu se pronaći na njihovom sajtu.

Prijavu će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti će pohađati Coke Summership program tokom jula i avgusta.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

U programu je do sada učestvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Ulični svirači u novosadskim dvorištima

Festival uličnih svirača - Gradić fest poslednjeg dana septembra obeležava dve decenije kroz 20 nastupa u novosadskim dvorištima. Program i…

.

Mirko Topalski: Klasični rokenrol gejmer

Vreme izolacije i boravka među četiri zida koristili smo na različite načine. Neki su radili od kuće, neki su se…

.

Osnovni alati za kodiranje besplatni za sve

GitHub je servis u vlasništvu Microsofta koji besplatno pruža svoje osnovne funkcije svima, uključujući i timovima.

.

Work&Travel se nastavlja, odložen polazak studenata

Vanredna situacija otvorila je mnoštvo pitanja za studente, u nekoliko sfera. Jedna od njih je i Work & Travel program,…

.

Generation Unlimited prvi put u Srbiji

Generation Unlimited okuplja mlade (od 14 do 24 godine) koji u svojoj zajednici žele da doprinesu rešavanju problema iz oblasti…

.

Rijaliti kvari već iskvarene ljude

Tek što se jedan rijaliti šou završi, odmah počinje drugi, često sve vulgarniji i prostiji. Rijalitiji u Srbiji postoje skoro…

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo