.
Trenutno
Album nedelje
 Dušan Majkić
Društvo / Obrazovanje

Produžen rok za prijavu na konkurse udruženja iSerbia

05.04.2018.

Udruženje iSerbia nedavno je otvorilo dva konkursa. U pitanju su stipendija "Moj prvi sajt 4.0" i "Postani praktikant na projektu Studentsko rangiranje fakulteta." Rok za prijavu na oba konkursa je produžen, te su prijave i dalje otvorene.

.

"Studentsko rangiranje fakulteta 2018" odnosi se na zajedničko sklapanje prave slike studiranja u Srbiji i kreiranje Nove rang liste svih fakulteta koju će odrediti njihovi studenti.

Cilj ovog konkursa je da se ponavljanjem istraživanja iz godine u godinu ažuriraju rezultati u vezi sa visokoškolskim sistemom u Srbiji, iz ugla studenata.

"To znači da studenti dobijaju priliku da sagledaju kvalitet studiranja na svojim fakultetima u odnosu na druge fakultete, dok će brucošima od velike koristi biti iskustva i ocene fakulteta svojih starijih kolega", kaže se u saopštenju.

Mogućnost prijave imaju svi mladi od 19 do 28 godina, sa boravištem pretežno u Beogradu, koji žele da učestvuju u anketiranju studenata o pitanjima koja se tiču njihovog fakulteta i uslova studiranja. Prethodno iskustvo na projektima je poželjno, ali ono su najbitniji entuzijazam i zainteresovanost za studentske teme.

Svi zainteresovani, mogu se prijaviti ovde.

Projekat "Moj prvi sajt 4.0" ima za cilj da pomogne mladima da steknu znanje i savladaju veštine za izradu prvog sajta. iSerbia u sklopu ovog projeka nudi tri online kursa, među kojima su Uvod u programiranje, Web development, kao i Internet Marketing.

Pravo da se prijave imaju učenici i studenti do 28 godina koji nisu ranije učestvovali u ovom projektu, a žive na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. 

Obrazac za prijavu nalazi se ovde.

Rok za prijave na oba konkursa otvoren je do 30. aprila 2018. godine, a sve detalje možete pronaći na sajtu iSerbia.

.
Timsko takmičenje namenjeno je studentima osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Novom Sadu.
.
Studenti Akademije umetnosti moraće da gacaju po blatu do svog fakulteta barem do proleća, jer, kako kažu u Gradskoj upravi za…
.
Gugl je pretraživač koji svakodnevno koristi blizu 1.2 milijarde ljudi. Gigant kakav jeste, ova kompanija pronicljivo bira svoje…
Program
Kalendar događaja
Januar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?