...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

28.10.2019.

Radionica "Prepoznaj i ostvari svoje potencijale" biće održana 4.novembra u Studiju 34 sa početkom u 18 časova. 

.

Tokom ove radionice, učesnici će imati prilike da kroz interaktivne diskusije i kreativne vežbe prepoznaju sopstvene osobine, potencijale, želje i sklonosti u skladu s kojima mogu odabrati odgovarajuće zanimanje.

Radionicu će voditi Milena Milošević, psiholog da višegodišnjim iskustvom u karijernog savetovanju. Milena vodi autorski program Profesionalna dezorijentacija i uređuje Psihologiju sa šlagom. Sertifikovani je trener "Our school" programa.

Učešće na ovoj radionici, kao i celom programu, ne naplaćuje se, ali je broj mesta ograničen tako da je obavezna prijava putem mejla prijava@nec.rs, sa imenom, prezimenom i godinom rođenja.

Ciljna grupa su mladi od 18 do 30 godina, predstavnici omladinskih organizacija i organizacija za mlade, osobe koje rade sa mladima. Predviđen broj učesnika je deset.

Projekat "Inovativni modeli zapošljavanja mladih" realizuje Novosadski edukativni centar a finansira Kancelarija za mlade Novi Sad, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

Možda te još zanima:

.

Projektima do zaposlenja

Nezaposlenost mladih na Zapadnom Balkanu je zabrinjavajuća, među najvišim u svetu. Kako bi  odgovorila na ove izazove, Beogradska otvorena škola…

.

Isplaniraj svoju godinu

Dok se 2018. bliži kraju, mnogi od nas sumiraju sve ono što se dogodilo u toku godine. Rezimiramo uspehe i…

.

Javni nastup ne mora da bude traumatičan

Ako se baviš poslom koji podrazumeva neki vid javnog nastupa, a ne osećaš se baš prijatno dok to radiš, obuka…

.

Kako da napravite dobar marketing

Radionica za izradu marketinškog plana i strategije biće održana u petak 16.11. u Work and Travel edukacionom centru na adresi…

.

Škola omladinskog preduzetništva

Škola omladinskog društvenog preduzetništva biće održana u subotu 13. oktobra od 10 do 13 časova u OK klubu, na prvom…

.

Nauka pruža osećaj afirmacije

Filip Koldžić je kao učenik četvrtog razreda Matematičke gimnazije osvojio srebrnu medalju na Međunarodnoj menedeljejevskoj olimpijadi. Pored njega i ostali…

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo