...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo

Javni nastup ne mora da bude traumatičan

19.12.2018.

Ako se baviš poslom koji podrazumeva neki vid javnog nastupa, a ne osećaš se baš prijatno dok to radiš, obuka pod nazivom "Javni nastup i jačanje samopouzdanja" može ti biti od koristi.  

.

Obuka obuhvata tri radionice, koje će biti održane 21, 22. i 27. decembra u OK klubu na prvom spratu Spensa. Namenjena je svima koji žele da nauče na koji način najbolje da predstave sebe i/ili svoj posao.   

Obuka će obuhvatiti tri celine: psihološki aspekt, fizičku i psihičku pripremu i praktičan deo. Šta se dešava u našem telu u toku javnog nastupa, kako se izboriti s tremom, kako se rešiti poštapalica, kako govoriti jasno i kako se izboriti sa nemogućom publikom, neki su od problema koje ćeš naučiti da savladaš u okviru obuke, navode organizatori.

Teme će biti i povezanost samopouzdanja i javnog govorništva i autentičan nastup, a radionice će obuhvatiti i kreativne vežbe. Cilj je da naučiš kako da kvalitetno pripremiš javni nastup i kako da budeš samouzdaniji pri izlaganju.

Ciljna grupa su mladi od 18 do 30 godina, osobe koje rade sa mladima, predstavnici omladinskih organizacija i organizacija za mlade. Predviđeno je 20 učesnika, pa je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se prijaviš putem mejla na adresu prijava@nec.rs. Prijava treba da sadrži ime i prezime, godište i kratak razlog zašto želiš da učestvuješ u obuci. Prisustvo na sve tri radionice je obavezno.

Radionice vodi psiholog, edukator, pisac kreativnih tekstova i koautorka programa ''Sa javnim nastupom na TI'' Milena Milošević. Obuka je deo projekta Škola društveno omladinskog preduzetništva, koji sprovodi Novosadski edukativni centar, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

J.G. 

Možda te još zanima:

.

Toksični pozitivizam ugrožava našu emocionalnu otpornost

Da li je čaša polupuna ili poluprazna? Ili je možda sa čašom sve u redu, bez obzira na to koliko…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Besplatan Frontend meetup u Novom Sadu

Connect.IT, besplatan Frontend meetup u Novom Sadu koji organizuje kompanija Endava, biće održan 18. aprila u 18 časova u Prostoru…

.

Reciklažom do nagrada

Reciklomati su aparati u koje možete da odložite određenu ambalažu, najčešće pet, limenke, staklo i tetrapak i koji vas nagrađuju…

.

Za dobru fotografiju divlje životinje ključno je strpljenje

Svaki fotograf, u želji da zauvek zaustavi vreme i zabeleži ga okom kamere, ima svoje interesovanje, usmerenje i ljubav kojoj…

.

Besplatan seminar o podkastima

Omladinske novine organizuju besplatan seminar o podkastima i pozivaju studente, srednjoškolce i mlade novinare da se prijave. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo