...
TRENUTNO16:00 - 16:10Popodne na O radiju

Društvo / Obrazovanje

Dan otvorenih vrata za maturante na FTN-u i PMF-u

19.10.2016.

U subotu će biti održan Dan otvorenih vrata Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka. U okviru ove jedinstvene manifestacije maturanti i budući studenti imaće priliku da posete laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje. 

.

Maturanti će na Otvorenom danu "Dođi, vidi i studiraj" moći da pored edukativnog dela, takođe učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima koji će im dati odgovore na sva pitanja vezano za njihovo buduće studiranje.

"Dragi naši maturanti, pošto znamo da imate hiljadu pitanja, dilema, trilema i ostalog, odlučili smo mi sa Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka da vam u subotu od 11 do 14 sati izađemo u susret, da nas posetite u prostorijama naših fakulteta. Želimo da vam pomognemo oko izbora za buduće zanimanje, a pre svega studiranje", kaže PR PMF-a Saška Rakić.

U holu "Plave zgrade" PMF-a biće postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaće i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima. 

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Iskustvo sa bine mnogo znači u životu

Jedna od stvari koju mladi (ali i ne samo oni) najviše vole je igranje video igara i upravo zbog toga…

.

Dan otvorenih vrata na FTN-u

Fakultet tehničkih nauka će u subotu 18. maja predstaviti svoje programe maturantima i svim drugim zainteresovanima za studiranje na najvećem…

.

Studentski veb servis - ušteda ili gubljenje vremena

Pomalo je tužno to što u doba moderne tehnologije, pojedini studenti za vreme ispitnog roka više imaju problema sa veb…

.

Finale EESTech Challenge u Novom Sadu

Finalna runda internacionalnog takmičenja u programiranju "EESTech Challenge" biće održana na Fakultetu tehničkih nauka od 10. do 14. maja. 

.

"Novogodišnja radost" za decu iz Doma u Veterniku

Trinaesta po redu humanitarna akcija "Novogodišnja radost" u kojoj će studenti deliti novogodišnje paketiće deci iz Doma u Veterniku, biće…

.

Časovi japanskog jezika na FTN-u

Volite anime filmove? Film "Izgubljeni u prevodu"? Fakultet tehničkih nauka organizuje kurs japanskog jezika, kako baš ne biste bili izgubljeni!

  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo