...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Dan otvorenih vrata na FTN-u

16.05.2019.

Fakultet tehničkih nauka će u subotu 18. maja predstaviti svoje programe maturantima i svim drugim zainteresovanima za studiranje na najvećem fakultetu u Srbiji.

.

Kako najavljuju na Fakultetu tehničkih nauka, posetioci će moći da saznaju sve što ih interesuje o studijskim programima koje mogu upisati u školskoj 2019/2020. godini, o načinu polaganja prijemnog ispita, o mogućnosti konkurisanja na više studijskih programa (tri želje), o statistici prethodnih godina i ostalim značajnim informacijama u vezi sa upisom.

Prezentacija počinje u 11 časova u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, kada će se posetiocima obratiti dekan Fakulteta tehničkih nauka prof. dr Rade Doroslovački. Od 11.30 počinje obilazak Fakulteta uz demonstraciju određenih proizvoda koji su nastali u laboratorijama pojedinih Departmana.

Takođe, od 11.30 do 14h u klubu "Mašinac" srednjoškolci će od studenata različitih smerova moći da čuju sve što ih interesuje o studiranju i upisu na FTN.

U kampusu novosadskog Univerziteta tog dana biće organizovan i Međunarodni festival nauke i obrazovanja, gde će učestvovati nekoliko departmana sa Fakulteta tehničkih nauka, na čijim štandovima će srednjoškolci moći da saznaju više o prikazanim eksperimentima i da razgovaraju sa asistentima i profesorima.

Možda te još zanima:

.

Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet u Novom Sadu u subotu, 16. marta organizuje prolećni Dan otvorenih vrata. Učenici srednjih škola mogu da se…

.

Srednjoškolci protiv novog modela državne mature

Prošle nedelje predstavnici neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Luka Babić, Dorotea Vasić i sagovornik Oradija Stefan Marković imali su…

.

Dan otvorenih vrata na Poljoprivrednom fakultetu

Poljoprivredni fakultet Univeziteta u Novom Sadu organizuje Dan otvorenih vrata u subotu 22. aprila u sali P1 sa početkom u…

.

U subotu Dan otvorenih vrata na FTN-u

U subotu 1. aprila, od 10.30, Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu održaće Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane…

.

Dan otvorenih vrata i simulacija prijemnog na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet Univeziteta u Novom Sadu u subotu 25. marta od 10 do 13 časova organizuje Dan otvorenih vrata i…

.

Upoznaj studije audiovizuelnih medija Akademije umetnosti

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu organizuje u subotu 18. marta od 17 časova online prezentovanje studija audiovizuelnih medija.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo