.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Obrazovanje

Besplatan webinar o poslovnim aplikacijama

10.11.2016.

Kompanija Smartwave organizuje webinar o poslovnim aplikacijama i o tome kako da ih napravite. To će biti tek prvi u nizu besplatnih webinara na kojima možete mnogo toga da naučite o poslovanju.

.

Do sada su softverska rešenja za kompanije bila vezana za stručnjake u IT sektoru i niste mogli tako lako da prilagodite neki softver svom specifičnom poslovanju. Međutim, Smartwave razvija model digitalnog poslovanja za mala i srednja preduzeća, koji može da se koristi i bez programerskog znanja.

Na webinaru koji će biti održan u utorak 15. novembra u 20h moći ćete besplatno da naučite kako da koristite već napravljene poslovne aplikacije uz pomoć Smartwave platforme i kako da je prilagodite sopstvenom poslovanju, bez upotrebe koda.

"Ideja je da naredne godine objavimo naš servis u cloudu, tako da bude dostupan malim i srednjim preduzećima kako bi imali enterprize tehnologije na dohvat ruke – da mogu vrlo jeftino da koriste velike poslovne sisteme, a da ne budu nedostupni zbog neophodne hardverske instalacije koje moraju da urade u lokalu, već da na cloudu mogu da pristupe našem servisu", kaže jedan od osnivača Smartwave-a Milan Skorić.

Na webinaru ćete naučiti i dizajnerski deo Smartwave platforme koji je vezan za modeliranje poslovnih procesa, modela i ponašanja upotrebom grafičkih alata. Evropska komisija je nagradila to rešenje "Pečatom izuzetnosti", jer je to rešenje za jednostavno automatizovanje rutinskih poslova.

Smartwave platformu trenutno možete besplatno da koristite i treba da je ocenite, kako bi mogla da se poboljša. Više o tome potražite na www.smartwave.rs.

J. Ž.

.
Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima…
.
ShareAmerica Conversation Club je novi program Američkog kutka, koji podrazumeva korišćenje i obrađivanje članaka sa sajtova…
.
"Objasnite emotikon sa slike u prosto proširenoj rečenici". Vrlo je moguće da bi ovakva rečenica mogla da se nađe u udžbenicima…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?