...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Besplatan kurs onlajn marketinga u Novom Sadu!

28.12.2016.

Udruženje "Prevent" iz Novog Sada uputilo je poziv mladima od 15 do 30 godina da se prijave za tromesečni kurs onlajn marketinga. Program je sastavljen iz teorijskih i praktičnih delova, uz domaće zadatke i njihove evaluacije, a predavači na kursu biće stručnjaci iz agencije Homepage!

.

Polaznici kursa onlajn marketing steći će nova znanja o društvenim mrežama i medijima, mejl komunikaciji, sajtovima, oglašavanju na internetu, o osnovama grafičnog dizana, kopirajtinga, strategijama onlajn komunikacije i drugo.

Najbolje od svega je što će kurs biti besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 odsto časova! Polaznici i polaznice koji budu pohađali manje ili odustanu od obuke biće u obavezni da plate troškove nastave.

Za učešće u programu, kandidati treba da znaju engleski na nivou razumevanja napisanog teksta i da ponesu laptop koji će koristiti tokom nastave.

Možete da se prijavite putem mejla edukacijeprevent@gmail.com slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. Uz prijavu treba da pošaljete i motivaciono pismo, a rok za prijavu je 31. decembar.

Program će početi 9. januara, a časovi će se održavati dva puta nedeljno – ponedeljkom i četvrtkom od 18.30 do 20 časova, u prostorijama udruženja "Prevent" u Novom Sadu, u ulici Jovana Subotica 19.

Kurs onlajn marketinga jedna je od aktivnosti u okviru projekta "Mladi su izvor energije" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Mladi moraju biti spremni da se prilagode novim zanimanjima

Početkom ovog meseca, svoje mesto na webu pronašla je besplatna edukativna platforma GoStudy. “Škola digitalnog preduzetništva - Od kauča do digitalnog…

.

Besplatne obuke za nezaposlene mlade.

Centar za omladinski rad otvorio je poziv za besplatne šestomesečne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za nezaposlene mlade.

.

Prakse u agenciji Homepage

Prijave za prakse u agenciji za digitalni marketing Homepage otvorene su za pozicije community manager, web developer i graphic designer,…

.

Blokada Filozofskog fakulteta se nastavlja, profesori ne žele da napuste zgradu

Blokada Filozofskog fakulteta u Novom Sadu se nastavlja, nakon neuspšenih pregovora sa policijom. U zgradi se osim predstavnika Studentskog parlamenta…

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

.

Niko ne sme da bude ugrožen zbog svog stava

“Nismo mogli da ćutimo. Došli smo ovde da pošaljemo jasnu poruku da montirani snimci, napadi na bilo koga od nas…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo