...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Društvo

Karijerno savetovanje u Infopolisu

18.11.2019.

Učešće u obuci "Karijerno savetovanje, vođenje i informisanje mladih iz osetljivih grupa" ima za cilj da osnaži učesnice i učesnike da postanu menadžeri svoje karijere, identifikuju moguće pravce karijernog razvoja kroz odabir adekvatnih mehanizama.

.

Obuku vodi Milana Katašić, dipl. psiholog, sa dugogodišnjim iskustvom u ljudskim resursima i radu sa mladima. Karijerno savetovanje će biti održano u prostorijama Infopolisa – omladinskog info centra 21. novembra od 17.00 do 21.00 čas.

Učešće je besplatno. Potrebna je prijava koja će sadržati ime, prezime, kontakt i poslati je na infopolisns@gmail.com do 20. novembra.

Obuka je deo projekta ''Infopolis – karijerni info kutak za mlade iz osetljivih grupa'', podržanog od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada u okviru javnog konkursa za projekate od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, a kojima se ostvaruju ciljevi i mere definisani Lokalnim akcionim planom Politike za mlade Grada Novog Sada u 2019. godini.


Možda te još zanima:

.

Seminar za nastavnike o karijernom savetovanju

Nacionalni centar evropske mreže za karijerno vođenje i savetovanje Euroguidance nastavlja da organizuje akreditovane seminare za nastavnike i stručne saradnike. 

.

Život stjuardese je organizovani haos

"Devojčice obično sanjaju o dve stvari - da budu manekenke ili stjuardese. To nikada nije bio moj san", počinje priču…

.

Next Step Strategy

Voice of Students, organizacija studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, organizuje konferenciju Next Step Strategy. Konferencija je fokusirana na karijerni…

.

Vebinar o planiranju početka karijere

U okviru Regionalnog sajma poslova koji će biti održan od 24. do 31. oktobra, biće organizovan i vebinar za mlade…

.

Mentorski program za buduće IT stručnjake

Inicijativa Digitalna Srbija organizuje mentorski program za učenike završnih godina srednjih škola. Karijera 4.0 je mentorski program koji povezuje srednjoškolce sa…

.

Zoom kafica o karijeri u komunikacijama

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje "Zoom kaficu o karijeri u komunikacijama" koja će biti…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo