.
Trenutno
Vaš DJ sat
 Dušan Majkić
Društvo

Besplatna radionica kreativnog pisanja

10.09.2015.

Besplatna vikend-radionica Kreativnog pisanja biće održana u subotu i nedelju, 19. i 20. septembra u Omladinskom centru CK13, a prijave su u toku.

.

To je prostor za čitanje, pisanje, analiziranje, brisanje, dorađivanje, razmišljanje. Prostor za razgovor o pročitanom, dijalog o napisanom, informisanje o savremenoj književnosti i informisanje o drugim umetnostima.

Radionicu vode Ognjenka Lakićević i Bojan Krivokapić, uz podršku gosta-pesnika, Stevana Tatalovića.

Ognjenka Lakićević ima dve zbirke poezije (Ispod stepeništa, Ulubljenja), a radi na trećoj zbirci pesama "Ljubavna pisma Guglu". Već drugu godinu drzi pesničku radionicu "Anonimni pesnici" u Domu omladine Beograd.

Bojan Krivokapić je objavio knjige "Trči Lilit, zapinju demoni" (kratka proza), za koju je dobio nagrade Đura Đukanov i Edo Budiša, za najbolju knjigu kratkih priča u 2014. godini i "Žoharov let" (poezija) za koju je dobio nagradu Mak Dizdar za najbolji rukopis zbirke poezije u 2013. godini. Tekstovi su mu prevedeni na italijanski, nemački i albanski jezik.

Stevan Tatalović živi i radi u Beogradu. Izučava studije bezbednosti, piše pesme i političke komentare. Trenutno radi na rukopisu za zbirku poezije i istraživačkoj tezi u kojoj je jedna od ključnih reči disciplina.

Zainteresovani treba da pošalju prijave (osnovni lični podaci i jedan do tri teksta (poezija i/ili proza, dužina jednog proznog teksta do 12.000 karaktera sa razmacima, dužina pesme neograničena) na mejl kreativno.pisanje [at] ck13.org najkasnije do srede, 16. septembra (do kraja dana). Svi će biti obavešteni o ishodu konkursa u četvrtak, 17. septembra. Maksimalan broj učesnika je 10. 

J.Ž.

.
Instagram želi da natera korisnike da prestanu da jure za lajkovima i nauči ih da cene i prate pravi sadržaj, onaj koji vole, koji…
.
Učešće u obuci "Karijerno savetovanje, vođenje i informisanje mladih iz osetljivih grupa" ima za cilj da osnaži učesnice i učesnike…
.
Gotovo 80 godina, Međunarodni dan studenata u svetu se obeležava u znak sećanja na događaj u kome su nacisti pogubili 20 čehoslovačkih…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?