...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Majkić

Društvo / Aktivizam

Poziv za učešće u radu "Društvenog centra"

02.02.2016.

"Društveni centar" u Novom Sadu uputio je poziv mladima da se aktivno uključe u rad ovog autonomnog prostora. To može biti kreiranje programa, organizovanje koncerata, projekcija filmova, tematskih večeri, radionica i slično. Rok za prijavu je 31. mart.

.

Poziv je otvoren i za sve one koji žele da se angažuju u aktivističkom radu u zajednici ili samo daju svoj doprinos svakodnevnog funcionisanju Društvenog centra koji se zasniva isključivo na volonterskom radu.

Jedini uslov koji važi za sve učesnike i učesnice i zainteresovane za uključivanje u aktivnosti jeste podržavanje principa na kojima se temelji Društveni centar, a to su vrednosti slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma. Kao kolektiv, Društveni centar ne toleriše nacionalizam, rasizam, homofobiju, seksizam i bilo kakav oblik fašizma i nastoji da izgradi drugačiji kulturni prostor nezavisan od struktura vlasti i kapitala, navodi se u pozivu.

Prijave se mogu poslati putem mejla dcunity161@gmail.com, a potrebno je navesti ime i prezime, datum rođenja, mejl adresu i broj telefona. Putem iste mejl adrese mogu se dobiti i dodatne informacije o konkursu.

Iako je poziv upućen prvenstveno mladima od 17 do 30 godina, starosna granica ne postoji i svi su dobrodošli.

Aktivnosti "Društvenog centra" mogu se pratiti na zvaničnoj Facebook stranici.

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Facebook izlazi na crtu Zoomu

Poslednjih nekoliko meseci su definitivno obeležili grupni video pozivi. U moru aplikacija koje ovo omogućavaju, kao broj jedan se izdvojio…

.

Discord smanjuje nivo pozadinske buke

Aplikacija za razmenu poruka Discord pokušava da udovolji sve većem broju korisnika kroz promene koje uvodi. Poslednje ažuriranje donosi poništavanje pozadinske…

.

Zoom - aplikacija koju koriste svi

U proteklih nekoliko nedelja, svi su počeli da koriste ovu aplikaciju - od studenata i profesora, do premijera Velike Britanije. 

.

Jednostavni video pozivi

Ako imate problem sa video pozivima na aplikacijama poput Messengera, Vibera ili Whatsappa, imamo za vas potencijalno rešenje, odnosno aplikaciju. 

.

Blokiraj neželjene pozive

Neki ljudi baš umeju da preteraju sa pozivima, dok sa nekima mi ne želimo da se čujemo. Blokiranje poziva je…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 06:00 Music mix by Marko
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo