...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Podcast

Edukacija na TikTok-u

21.04.2021. · 13:26

U emisiji U kakvoj zemlji želim da živim bavimo se pozitivnim primerima koje možemo da usvojimo iz drugih zemalja, kao i dobrim zakonima koji postoje kod nas, ali se ne primenjuju u potpunosti. Slušajte nas svake srede od 11 časova. 

.

Iako TikTok postoji nekoliko godina, u poslednje vreme broj korisnika ove društvene mreže svakodnevno raste. Ova platforma se prvenstveno zvala Musical.ly, a 2018. godine dobija poznati naziv koji već tada udvostručuje broj preuzimanja aplikacije. Multimedijalnost, brza montaža, kreativnost i mnogobrojni filteri i efekti doprineli su da kod mladih Instagram i Fejsbuk odu u drugi plan. 

Kratki video snimci na TikToku omogućili su mnogima da postanu veoma popularni, gledani i praćeni milionskim brojem korisnika. Osim toga mnoge pesme, filmovi i serije su vraćene u život ili proslavljene upravo kroz TikTok.

Namenjen i korišćen prvenstveno za zabavu, TikTok je vrlo brzo postao broj jedan među mladima. Međutim, kao što postoje sadržaji koji su zabavni, uvredljivi ili opasni, na ovoj platformi se promoviše i nauka i obrazovanje.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo