...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

UFC 4: Sve na jednom mestu

19.02.2022.

UFC 4 je ovog meseca na Playstation Plus platformi, što je mnogima omogućilo da se dokopaju ove igre koja je izašla 2020. godine. EA Sports je uspeo da u jednu igru spakuje sve što očekujete od ovakvog naslova i ispuni sva očekivanja.

.

Foto: Promo

UFC je ono što je klasičan boks bio za generaciju naših roditelja. Armija fanova ove vrste borilačkih sportova je samo jedan deo ljudi koje može zanimati igra koju je EA ponudio. Ona je pre svega dovoljno interesantna i realistična da komotno možete izgubiti sate i sate ispred ekrana.

Tu je više od 200 različitih boraca, među kojima su i ženski. Imate i karijerni mod, ali možete se zabaviti i uz individualne borbe. Upravo su stilovi borbe ono u čemu leži pravo bogastvo igre - tu je klasičan boks, kik boks, rvanje i džiudžica. EA Sports je jednostavno sve to spakovao u jedan naslov i nije pogrešio.

Možda i najveća mana je što to nije ništa epohalno, niti novo. Sve te opcije smo videli i u drugim naslovima, samo što je sada sve tu, ne jednom mestu. Možda će zato nekima ovaj naslov biti samo još jedan u nizu istih, ali svakako vredi odvojiti neke vreme i jednostavno se zabaviti.

I dok su neki tek isprobali UFC 4, EA Sports već užurbano sprema nastavak koji bi, kako se nagađa, trebalo da se pojavi tokom ove godine.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Hell is Others: Bonsai drvo koje traži krv

Šta se dešava kada ljudski strah od otvorenog prostora postane scenario za video igru? Dobijamo "Hell is Others", naslov čiji…

.

Persona 3 se vraća u novom svetlu!

Nastavlja se manija rimejkova klasika iz dvehiljaditih pa je tako na red došao i popularni role-play serijal Persona. Mnogi su…

.

Avanture Nindža kornjača na mobilnom telefonu

Možda niste znali, ali uz pretplatu na Netfliks dobijate i gomilu igara koje vam mogu pomoći da na prekratite vreme…

.

Godina u svetu gejminga: Elden Ring pa sve ostalo

Iza nas je još jedna uzbudljiva godina puna dobrih video igara - pored standardnih serijala, kao što su FIFA ili…

.

Drugačiji pogled na balkanski identitet

Mladi multimedijalni umetnik Stanko Gagrčin kreairao je digitalnu audio-vizuelnu instalaciju "Istočni greh" koja će uskoro na tržištu biti dostupna najpre…

.

Need for Speed Unbound: Trke u strip pakovanju

Need for Speed je serijal koji već duže vreme nalazi u svojevrsnom limbu - igrači ga vole, ali uglavnom zbog…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo