...
ORADIO UŽIVO

Lifestyle / Video igre

OlliOlli World: Najluđa skejtbord avantura do sada

12.02.2022.

Skater XL ili pak Tony Hawk's Pro Skater su odlične simulacije skejtbordinga, ali OlliOlli World donosi nešto drugačije. To je potpuno novi univerzum posvećen samo jednoj stvari - skejtbordingu!

.

Svet u koji je smeštena igra se potpuno razilikuje predstave koju imamo o skejt parkovima. Radlandia je univerzum toplih boja, koji podseća na crtaće iz osamdesetih. Tu su železničke šine, zidovi, cevi - sve savršeno ukombinovano za sate i sate zabave na skejtu. Ceo univerzum je jednostavno podređen tome, kao u Need for Speed serijalu.

Simulatori koji su se bavili ovim sportom su, uglavnom, bili previše ozbiljni. OlliOlli World uspeva da, uspešno, balansira između ozbiljnog i zabavnog. Možete jednostavno voziti skejt i uživati u okolini, ali i rešavati izazove. Ima i onih težih, ali najbitnije je da su svi zabavni. Sve je na vama kao i igraču - za koji god pristup da se odlučite, igra će vam ponuditi to što želite.

Prelazak nivoa prati i priču, koja je, ruku na srce, trivijalna. Vaš cilj je da putovanjem kroz Radlandiu i rešavanjem izazova postanete novi "skejt čarobnjak". Tokom tog puta upoznaćete i druge skejtere, koji će vas pratiti u svemu i podržavati.

Ovako je sve počelo...

OlliOlli World od skoro dostupan na svim novijim konzolama, a ako niste te sreće da ih posedujete, možete isprobati starije naslove u OlliOlli serijalu. Oni su, ipak, dosta ozbiljniji, pa ako ste u tom fazonu, bolje se okrenite njima.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Project Winter: Igra koja će vas posvađati sa prijateljima

Multiplejer naslov "Project Winter" nedavno je obeležio zavidan jubilej - više od 2,5 miliona aktivnih igrača. Svi su oni okupljeni…

.

Šta nam donosi "Call of Duty: Modern Warfare 2"?

Prethodni izdanak "Call of Duty" serijala se pojavio još 2019. godine, pa je vreme da se igračima ponudi nešto novo.…

.

Svemirska retro avantura

Ukoliko volite estetiku retro igara onda je The Captin naslov koji će vas oduševiti. Jednostavna a zanimljiva svemirska avantura će…

.

Počelo snimanje serije Fallout

Striming servis Amazon počeo je snimanje serije bazirane na popularnoj video igri Fallout.

.

FIFA 23: Kraj jedne ere

FIFA 23 će biti poslednja igra u serijalu koji je kompanija EA Sports pravila preko tri decenije. Biće to ambiciozan…

.

Skull and Bones: Gusarska avantura iz Ubisofta

Ako ovog leta ipak ne budete mogli da skoknete do nekog letovališta na obali mora spremite se za pravu morsku…

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo