...
TRENUTNO22:00 - 00:00DiskOradio

Lifestyle / Video igre

OlliOlli World: Najluđa skejtbord avantura do sada

12.02.2022.

Skater XL ili pak Tony Hawk's Pro Skater su odlične simulacije skejtbordinga, ali OlliOlli World donosi nešto drugačije. To je potpuno novi univerzum posvećen samo jednoj stvari - skejtbordingu!

.

Svet u koji je smeštena igra se potpuno razilikuje predstave koju imamo o skejt parkovima. Radlandia je univerzum toplih boja, koji podseća na crtaće iz osamdesetih. Tu su železničke šine, zidovi, cevi - sve savršeno ukombinovano za sate i sate zabave na skejtu. Ceo univerzum je jednostavno podređen tome, kao u Need for Speed serijalu.

Simulatori koji su se bavili ovim sportom su, uglavnom, bili previše ozbiljni. OlliOlli World uspeva da, uspešno, balansira između ozbiljnog i zabavnog. Možete jednostavno voziti skejt i uživati u okolini, ali i rešavati izazove. Ima i onih težih, ali najbitnije je da su svi zabavni. Sve je na vama kao i igraču - za koji god pristup da se odlučite, igra će vam ponuditi to što želite.

Prelazak nivoa prati i priču, koja je, ruku na srce, trivijalna. Vaš cilj je da putovanjem kroz Radlandiu i rešavanjem izazova postanete novi "skejt čarobnjak". Tokom tog puta upoznaćete i druge skejtere, koji će vas pratiti u svemu i podržavati.

Ovako je sve počelo...

OlliOlli World od skoro dostupan na svim novijim konzolama, a ako niste te sreće da ih posedujete, možete isprobati starije naslove u OlliOlli serijalu. Oni su, ipak, dosta ozbiljniji, pa ako ste u tom fazonu, bolje se okrenite njima.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Dust & Neon: Roboti u prašini Divljeg zapada

Možda se sećate sada već legendarnog filma "Cowboys & Aliens" iz 2011. godine koji je dokazao da u prljavštinu Divljeg…

.

Pupperazzi: Zasladite ovo proleće

Kada je predstavljena u januaru prošle godine, igra zanimljivog naziva "Pupperazzi" dobila je pomešane kritike - svi kažu da je…

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

SimCIty: Igra koja je stavila tačku na legendarni serijal

SimCity je bilo jedan od najomiljenijih i najdugovečnijih serijala u svetu video igara. Zadatak da izgradite i održavate jedan grad…

.

WWE 2K22: Red zabave, red rvanja

WWE je nešto uz šta smo svi odrasli i iako se ne može reći da se radi o najkvalitetnijem televizijskom…

.

Stiže i priča o Tetrisu

Priča o tome kako je možda i najpoznatija igra u istoriji, Tetris, postala globalni fenomen temelj je nadolazećeg filma na…

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo