...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Pupperazzi: Zasladite ovo proleće

18.03.2023.

Kada je predstavljena u januaru prošle godine, igra zanimljivog naziva "Pupperazzi" dobila je pomešane kritike - svi kažu da je koncept zanimljiv ali da programeri nisu uspeli da urade ništa više od toga. Ne treba ih ni kriviti, jer ideja da se napravi igra u kojoj ćete samo fotografisati pse zaista može delovati kao besmislica.

.

Sada vam je verovatno jasno i odakle potiče naziv igre. Sve se igra iz prvog lica, na vama je da istražujete mapu, pronalazite zanimljive pse i fotografije delite na imaginarnom sajtu dogNET. Kao i na društvenim mrežama i ovde dobijate komentare drugih korisnika, a ukoliko su vaše fotografije baš dobre, drugi će ih i podeliti. Ako probate da dođete do više bodova tako što ćete deliti fotografije bez ograničenja, optužiće vas za spam, pa se pripazite.

Upravo to je i cilj - da skupite što više reakcija na mrežama kako bi ste mogli da otključate nove lokacije na mapi, unapređenja za vaš fotoaparat ali i mogućnost da fotografišite u različitim dobima dana. Ukoliko želite dodatne poene, možete i da prihvatate i ponude da fotografišite neke specifične pse. Ovaj zadatak je dosta komplikovaniji, jer ih, pre svega, treba i pronaći, ali donosi dodatne pratioce i zlatne bonuse. Ako se dobro pokažete, dobijaćete sve teže i teže zadatke ali će i bonusi biti veći.

Ova igre će vas jednostavno kupiti iz prve. Čim otvorite početni ekran, jasno je da vas očekuju sati i sati zabave. Boje i mapa su tako dizajnirani da izgledaju prijateljski i primamljivo i jednostavno će vas usisati u ovaj svet pun najslađih pasa ikada. U igri, prema podacima sa sajta Puppypedia postoji čak 58 različitih vrsta pasa, pa probajte da pronađete sve. Tu su tropska ostrva, okeani, plaže - jednostavno ćete uživati u ovom fotografskom pohodu.

Iako je ovaj koncept izrazito zabavan, činjenica je da može brzo da dosadi i zato uživajte u tom početnom periodu igranja dok je još uvek sve sveže i interesantno. Ipak, treba pohvaliti sve koji su učestvovali u izradi igre, jer su uspeli da na najbolji način razviju jedan koncept koji može delovati blesavo. Ne može ni to baš svako!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

SimCIty: Igra koja je stavila tačku na legendarni serijal

SimCity je bilo jedan od najomiljenijih i najdugovečnijih serijala u svetu video igara. Zadatak da izgradite i održavate jedan grad…

.

WWE 2K22: Red zabave, red rvanja

WWE je nešto uz šta smo svi odrasli i iako se ne može reći da se radi o najkvalitetnijem televizijskom…

.

Stiže i priča o Tetrisu

Priča o tome kako je možda i najpoznatija igra u istoriji, Tetris, postala globalni fenomen temelj je nadolazećeg filma na…

.

Highwater: prva srpska igra na Netfliksu

Igra "Highwater" iza koje stoji domaći "Demagog studio" postaće ekskluziva na Netfliksovom gejming servisu za mobilne telefone, što će sasvim…

.

Može li PC da parira "preskupom" Meku?

Došlo je vreme za novi računar. Skupili ste novac, međutim, niste sigurni u to da li je bolje da kupite…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo