...
TRENUTNO10:10 - 10:20Pesma dana

Lifestyle / Video igre

OlliOlli World: Najluđa skejtbord avantura do sada

12.02.2022.

Skater XL ili pak Tony Hawk's Pro Skater su odlične simulacije skejtbordinga, ali OlliOlli World donosi nešto drugačije. To je potpuno novi univerzum posvećen samo jednoj stvari - skejtbordingu!

.

Svet u koji je smeštena igra se potpuno razilikuje predstave koju imamo o skejt parkovima. Radlandia je univerzum toplih boja, koji podseća na crtaće iz osamdesetih. Tu su železničke šine, zidovi, cevi - sve savršeno ukombinovano za sate i sate zabave na skejtu. Ceo univerzum je jednostavno podređen tome, kao u Need for Speed serijalu.

Simulatori koji su se bavili ovim sportom su, uglavnom, bili previše ozbiljni. OlliOlli World uspeva da, uspešno, balansira između ozbiljnog i zabavnog. Možete jednostavno voziti skejt i uživati u okolini, ali i rešavati izazove. Ima i onih težih, ali najbitnije je da su svi zabavni. Sve je na vama kao i igraču - za koji god pristup da se odlučite, igra će vam ponuditi to što želite.

Prelazak nivoa prati i priču, koja je, ruku na srce, trivijalna. Vaš cilj je da putovanjem kroz Radlandiu i rešavanjem izazova postanete novi "skejt čarobnjak". Tokom tog puta upoznaćete i druge skejtere, koji će vas pratiti u svemu i podržavati.

Ovako je sve počelo...

OlliOlli World od skoro dostupan na svim novijim konzolama, a ako niste te sreće da ih posedujete, možete isprobati starije naslove u OlliOlli serijalu. Oni su, ipak, dosta ozbiljniji, pa ako ste u tom fazonu, bolje se okrenite njima.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Prvoklasna svemirska misterija

Ove zime sve je nekako u znaku misterija. Publika je jednostavno poludela za filmom "Glass Onion: A Knives Out Mystery",…

.

Age of Empires: Serijal koji je definisao žanr

Ova godina nam je donela gomilu jubileja u svetu gejminga, a jedan njih je i 25 godina od izlaska prvog…

.

World Cup Fantasy - da se još malo nervirate...

Fantasy fudbal je postao sve popularniji u poslednje vreme, naročito kod ljubitelja Premijer lige. FIFA nam je za predstojeći Mondijal…

.

Netflix snima film po igri Gears of War

Adaptacije video igara su sve popularnije, pa tako mnogi, na primer, s nestrpljenjem čekaju HBO seriju The Last of Us. I…

.

"God of War" serijal se nastavlja u velikom stilu

"God of War" je serijal koji se vartio na veliku pozornicu ributom iz 2018. godine. Kritike su bile odlične, igrači…

.

Rising Storm: Akcija na kojoj smo svi odrasli

Drugi svetski rat je inspiracija za mnoge video igre, počev od legendarnog Call of Duty serijala. Svaki naslov koji na…

  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo