...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

GTA V dostupan besplatno

16.05.2020.

Grand Theft Auto V je jedna od najpopularnijih i najprodavnijih video igara svih vremena. Iako je izašla još 2013. godine i dalje je nedosanjani san mnogoih gejmera. Epic Games Store je odlučio da nas sve obraduje i dozvoli besplatno preuzimanje ove igre.

.

Epic Games Store, od kako je pokrenut 2018. godine, poznat je po tome da često dozvoljava posetiocima da besplatno skinu određeni naslov. Taj besplatni period obično traje nekoliko dana, tako da svi mogu da preuzmu igru za koju su zainteresovani. Njihov glavni cilj je da na taj način promvišu nove igre. Ko je doneo odluku da naslov koji će tokom ovog maja biti besplatan bude upravo GTA V, ne znamo, ali dugujemo mu veliku zahvalnost.

Igra je svima dostupna za preuzimanje na Epic Games Store sajtu od 14. do 21. maja. Koliko interesovanje vlada za ovaj naslov, pokazuje i podatak da je već prvog dana sajt zbog velikog broja poseta i preuzimanja bio nedostupan. Sada je gužva prošla i sve funkcioniše kako treba, pa iskoristite ovu priliku.

Korisnici mogu preuzeti "premium" veziju igre u kojoj postoji i popularni GTA Online mod. Jedan od razloga zbog kojih Rockstar Games već skoro sedam godina nije izbacio novi naslov u GTA serijalu je i GTA Online, koji im iz meseca u mesec donosi nezanemarljive prihode. Rockstar igračima prodaje dodatke koje mogu koristiti u igri - skinove, automobile, oružije... Programeri se trude da stalno izbacuju nešto novo, što predstravlja konstantani izvor prihoda za Rockstar.

gtav2 png

Glavni junaci GTA V: Frenklin, Majkl i Trevor

GTA V je do sada prodat u oko 120 miliona kopija, a ispred njega je na listi najprodavanijih samo Minecraft sa oko 176 miliona primeraka. Ovo su jedine dve igre koje su uspele da pređu magičnu brojku od 100 miliona. Ne brinite se za Rockstar, oni su od ove igre već dovljno zaradili, nego iskoristite ovu priliku i dođite legalno do besplatnog GTA V.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Alibaba će ponuditi svoju verziju Chat GPT-a

Alibaba Cloud, jedinica za računarstvo u oblaku kineskog tehnološkog diva Alibabe, objavila je da će pokrenuti sopstveni proizvod u stilu…

.

GTA Vice City slavi 20 godina: Klasik u duhu osamdesetih

Kultna video igra iz Rockstar Games kuhinje GTA Vice City nedavno je proslavila 20 godina od izlaska prvog dela. Iako…

.

Rej Liota: Čovek čiji je glas promenio GTA svet

Iako ga mnogi prepoznaju po filmskim ulogama, poput one role Henrija Hilla u "Dobrim momcima" Martina Skorsezea, Rej Liota je…

.

The Simpsons Hit and Run: Igra koje se rado sećamo

Iako je prošlo skoro dve decenije od kako se pojavila igra "The Simpsons: Hit and Run" onima koji su je…

.

GTA V je najgledanija igrica na Twitchu

GTA V je lansiran 2013. godine i još uvek drži poziciju najpopularnije i najgledanije igre na Twitch platformi. Kada je…

.

GTA Definitive Edition: Spolja gladac, iznutra jadac

Remasteri, koje je Rockstar najavljivao na sva zvona, razočarali su mnoge. Utisak na prvu loptu i nije toliko loš, ali…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo