...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Dust & Neon: Roboti u prašini Divljeg zapada

01.04.2023.

Možda se sećate sada već legendarnog filma "Cowboys & Aliens" iz 2011. godine koji je dokazao da u prljavštinu Divljeg zapada možete ubaciti bilo šta i da će to, na kraju, funkcionisati. Izgleda da su slično razmišljali kreatori igre "Dust & Neon" u kojoj se borite protiv gomile robota ubica koji vladaju svetom kauboja.

.

Iako je u osnovi klasična pucačina, ova igra ima puno toga da ponudi. Možda i najveće njeno bogastvo jeste mapa i svet koji su programeri napravili za jednu tako malu igru koja je, pre svega, namenjena mobilnim telefonima i prenosnim konzolama. Od igrača se traži da aktivno istražuju mapu, koja predstavlja kombinaciju klasičnih kulisa za kaubojce i Cyberpunk univerzuma.

Jednostavno, morate da se iznenadite kada iza drvenog kaubojskog salona vidite robota koji izgleda kao Robokap. Gejmplej je podeljen na misije ali svaka od njih ima isti cilj. Potrebno je da pobedite "glavnog robota" na tom delu mapa, ukoliko ne uspete, krećete iz početka, a ukoliko ga savladate idete dalje do sledećeg. Koncept poznat od kad je sveta i veka i koji ne treba menjati.

Ono što će vas prijatno iznenaditi jeste mehanika koja je zaista odlično urađena. Tu je veliki izbor oružja, od revolvera do gomile različitih vrsta pušaka. Svako od oružja ima ograničenu količinu municije i potrebno ga ručno napuniti, što može biti veoma izazovno kada se nalazite u sred neke borbe. To je ono što će vas vratiti na početak neke misije, pa zato spremite živce.

Tokom borbi, od igrača se traži da imaju neku taktiku, da se skrivaju, čekaju protivnika jer ukoliko samo budete jurcali i pucali nećete uraditi ništa. Kako napredujete i pobeđujete u borbama tako, na primer, dobijate bolje oružje koje će vam pomoći da lakše napredujete kroz igru.

Uprkos svemu, posle nekog vremena sve to postaje dosasno i repetitivno, i zato tada izbrišite ovu igru, neka vam ipak ostane u lepom sećanju! "Dust & Neon" je dostupan svim Netflix pretplatnicima, pa iskoristite tu priliku.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

"Super Mario" oborio rekord u zaradi za adaptacije video igara

Animirani film "The Super Mario Bros" zaradio je za prvih pet dana projekcija u severnoameričkim bioskopima 204,6 miliona dolara, objavili…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo