...
TRENUTNO00:00 - 00:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Novi SE model stiže na proleće

11.01.2022.

Pojavile su se nove pretpostavke o periodu objave jeftinijeg iPhone SE modela, sa 5G podrškom. Sa iPhone SE modelom, Apple želi da na tržište plasira jeftiniju verziju svog telefona za sve one koji ne žele da plate premijum cenu za klasične modele.

.

Međutim, kako bi postigao nižu cenu, Apple je morao da načini neke kompromise i izostavi određene funkcije sa jeftinije iPhone linije.To uključuje i podršku za 5G koja je izostala sa poslednjeg iPhone SE modela iz 2020.To će se, prema navodima, promeniti ove godine. Mark Gurman iz Bloomberga tvrdi da će Apple predstaviti 5G iPhone SE model tokom predstavljanja u martu.

ŠTA DONOSI APLLE U 2022

USKORO IPHONE BEZ SLOTA ZA SIM KARTICU

Apple uobičajeno tokom godine održava nekoliko događaja, u okviru kojih predstavlja nove proizvode, softver ili servise. Prvi od njih se uobičajeno održava tokom marta ili aprila.

Prema glasinama, iPhone SE za 2022. godinu će zadržati isti dizajn kao prethodni SE modeli, a dobiće manju nadogradnjnu procesora, više RAM-a, bolju kameru i podršku za 5G.

Izvor: B92


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Apple Watch Series 8 dolazi sa senzorom telesne temperature

Ako se Apple bude držao svog uobičajenog rasporeda, trebalo bi da prvi put vidimo Apple Watch Series 8 u septembru. WatchOS 9 ćemo verovatno…

.

Gmail ažuriranje za iPhone koje ubrzava slanje mejla

Google je objavio ažuriranje za Gmail na iOS-u, a korisnici iPhona su tako dobili novu, sjajnu funkciju.

.

Šta donosi Apple u 2022.

U svom najnovijem izveštaju, analitičar Mark Gurman nudi detalje o onome što se očekuje od kompanije Apple u predstojećem periodu.

.

Uskoro iPhone bez slota za SIM karticu

Nedavno su se pojavili izveštaji o uklanjanju SIM ležišta sa iPhone-a, a prvi model koji bi mogao da radi bez slota…

.

Kako biramo novi mobilni: prvo kamera pa sve ostalo

Protekli period na tržištu mobilnih telefona, u svetu ali i kod nas, obeležile su nestašice ovih uređaja. Kako je tokom…

.

Oskari danas: Mlaki filmovi, loša gledanost i šamari

Prenos ceremonije dodele Oskara iz godine u godinu privlači sve manji broj ljudi. Prošle godine je, na primer, zabeležena najmanja…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 00:00 Music mix by Anja
  • 00:00 Škripa
  • 00:00 Za i protiv

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo