...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Lifestyle / Tehnologija

Duži tvitovi i video snimci uskoro na Twitteru

13.12.2022.

Twitter je prvobitno predstavljen kao servis za mikro blogovanje, ali je vremenom broj karaktera u tvitovima povećan, a to će se nastaviti i pod Maskovim vođstvom. Ilon Mask je potvrdio da planira povećanje maksimalne dužine tvitova sa dosadašnjih 280 karaktera na čak 4.000 karaktera. On je ovo potvrdio u odgovoru na pitanje jednog korisnika na mreži.

.

Za sada nema informacija o tome kada bi ova promena mogla da bude implementirana, niti da li će duži tvitovi biti dostupni za sve korisnike ili samo za pretplatnike u okviru Twitter Blue servisa.

Ovo nije prvi put da Mask najavljuje povećanje broja karaktera u tvitovima. U novembru je istakao da je povećanje broja karaktera u tvitu na listi novih funkcija, a tada se to odnosilo na ograničenje od 1000 karaktera.

Twitter Blue korisnici bi u nekom trenutku trebalo da dobiju i mogućnost objavljivanja dužih video snimaka, kao i ubacivanje 1080p videa.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Meta pravi svoj Twitter

Kompanija Meta planira novu aplikaciju zasnovanu isključivo na tekstu. Twitter je imao najveću političku moć kada su u pitanju društvene…

.

Bezbednosna funkcija na Tviteru samo za pretplatnike

Twitter je objavio da će ograničiti upotrebu dvofaktorne autentifikacije (2FA) bazirane na SMS-u (2FA) na Twitter Blue pretplatnike.

.

Twitter dozvoljava reklamiranje kanabisa

Twitter je postala prva društvena mreža koja je dozvolila preduzećima koja se bave proizvodnjom kanabisa da reklamiraju svoje brendove i…

.

Tviter pao na sat i po

Mnogi korisnici Tvitera u sredu poslepodne nisu mogli da objavljuju tvitove, gotovo 90 minuta, tokom kojih su dobijali poruke u…

.

Twitter ne dozvoljava Masku da vrati svoje ime

Čak ni vlasnik Twittera Ilon Mask nije iznad pravila te društvene mreže. U sredu je Mask objavio tvit da je promenio…

.

Twitter ne dozvoljava Masku da vrati svoje ime

Čak ni vlasnik Twittera Ilon Mask nije iznad pravila te društvene mreže. U sredu je Mask objavio tvit da je promenio…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo