...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Duži tvitovi i video snimci uskoro na Twitteru

13.12.2022.

Twitter je prvobitno predstavljen kao servis za mikro blogovanje, ali je vremenom broj karaktera u tvitovima povećan, a to će se nastaviti i pod Maskovim vođstvom. Ilon Mask je potvrdio da planira povećanje maksimalne dužine tvitova sa dosadašnjih 280 karaktera na čak 4.000 karaktera. On je ovo potvrdio u odgovoru na pitanje jednog korisnika na mreži.

.

Za sada nema informacija o tome kada bi ova promena mogla da bude implementirana, niti da li će duži tvitovi biti dostupni za sve korisnike ili samo za pretplatnike u okviru Twitter Blue servisa.

Ovo nije prvi put da Mask najavljuje povećanje broja karaktera u tvitovima. U novembru je istakao da je povećanje broja karaktera u tvitu na listi novih funkcija, a tada se to odnosilo na ograničenje od 1000 karaktera.

Twitter Blue korisnici bi u nekom trenutku trebalo da dobiju i mogućnost objavljivanja dužih video snimaka, kao i ubacivanje 1080p videa.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo