...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Basketaši u pohodu na još jednu titulu

05.08.2016.

Basketaši Novi Sad Al Wahda takmičenje na turniru Masters serije u Pragu (6. i 7. avgust) počeće u grupi A sa holandskim Utrechtom i češkim Humpolecom.

.

Prošlogodišnje finale igrali su Piran i šampion Viljnus, pa će Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović napasti tron za treću vezanu titulu, posle Moskve i Tokija.

Prošle godine Novosađani su eliminisani već u četvrtfinalu, i to posle dve uzastopne titule.

"Prošle godine smo pre Praga igrali na Filipinima, tu smo obezbedili finalni Svetski tur u Abu Dabiju, pa smo u Češku stigli umorni. Nismo bili prepoznatljivi, igrali smo statično, pa smo zasluženo ispali. Sada je slična situacija, ali nećemo dozvoliti da se to dogodi", kaže Dejan Majstorović.

Bulut je prošle nedelje vodio tim do trofeja Tokija, dobio je MVP priznanje, a trenutno je u krugu favorita za priznanje najspektakularnijeg igrača Svetske serije u Japanu. Ukoliko njegov snimak najboljih poteza bude imao najviše pregleda, priznanje će otići u prave ruke.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Basketaši Novog Sada osvojili turnir u Moskvi

Basketaši Novi Sad Al Wahda osvojili su čelendžer u Moskvi, pošto su u finalnom meču savladali Piran iz Slovenije sa…

.

Godina omladinske prestonice - da li su mladi vidljiviji?

Uvek je lepo nositi titulu, ona daje na važnosti, to je potvrda da je nešto urađeno kako treba, ali u…

.

Poleteo prvi komercijalni cepelin proizveden u Kini

"AS700 Sjangjun" je naziv prvog komercijalnog cepelina proizvedenog u Kini, koji je tokom probnog leta bezbedno prevalio oko 180 kilometara na relaciji između…

.

Yahoo kupuje Artifact

Yahoo je najavio kupovinu Artifact, platforme za vesti vođenu veštačkom inteligencijom koju su osnovali Instagram kreatori.

.

Novi vremenski standard za Mesec

Bela kuća je objavila da je zatražila od NASA-e da do 2026. godine kreira novi vremenski standard za Mesec. Koordinisano lunarno vreme…

.

Budućnost rastavljena na delove

Rastavljanje uređaja na delove, koje je objavio FCC (Federal Communications Commission u SAD-u), nudi više informacija o tome kako Humane…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo