...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Lifestyle / Humor

Veče stand up komedije sa Srđanom Dinčićem

01.12.2015.

Novi stand up Srđana Dinčića kreće na turneju po gradovima u Srbiji, a u Novi Sad stiže u petak 4. decembra. Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", kao i učesnik i voditelj emisije "Četiri i po muškarca", a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od hedlajnera StandUpFesta već petu godinu.

.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića i njegove kolege možete da pogledate u okviru programa "Improvizacija komedije".

"'Đavo iz jagode' je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo...", opisuje Dinčić svoj nastup.

U 2013. Srđan je nastupio i najavio dva velika komičara, Edija Izarda i Dilana Morana koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Karte za njegov nastup koji počinje u 18 sati 4. decembra u Studiju M možete da kupite putem telefona 063/528-170, a koštaju 500 dinara.

Izvor: Facebook

Možda te još zanima:

.

Sandra Silađev: Bez ljudskih prava nema ni ljubavi

Ona na duhovit način, bez ustručavanja i bilo kakvog ulepšavanja stvarnosti ukazuje na razne malograđanske odlike našeg društva u kratkim…

.

Publika voli teme u kojima se prepoznaje

Kažu da je jedan od najozbiljnih poslova na svetu zasmejati ljude. Mi smo narod koji voli šale i smicalice, u…

.

Ne menjam stavove zbog okruženja, već okruženje zbog stavova

Nemanju Cvijetića i njegove crtice iz života u kojima pre svega dominira humor, ali i ironija i kritika, prati više…

.

Besplatne i raznovrsne radionice na PMF-u

Prirodno-matematički fakultet će od 1. marta u večernjim satima izgledati prilično drugačije! Obično su tada hodnici prazni, međutim, grupa entuzijasta…

.

Alo policija, samo da javim da spavam

Apple Watch je nedavno predstavio novu funkciju za praćenje kvaliteta sna,  pa veliki broj korisnika ove uređaje nosi i tokom spavanja. Ovaj trend…

.

Uskoro nove opcije u Messengeru

Kompanija Facebook saopštila je da će aplikacija Messenger dobiti tri nove opcije. 

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:45 Lampica

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo