...
ORADIO UŽIVO

Kultura / Knjiga

Vredi pročitati "Uspeh, što da ne"

25.09.2023.

Novinarka Marija Grbić za ovu nedelju preporučuje knjigu "Uspeh, što da ne", autora Džeka Kenfilda.

.

foto: vulkan.rs

"Ova knjiga mi je pomogla da promenim perspektivu na brojna pitanja, koja nas nisu učili tokom čitavog školovanja, a koja su neophodna da bismo bili zadovoljni, ispunjeni i uspešni. Ne samo u poslu, nego i u odnosima s ljudima, partnerom, prijateljima i tako dalje. Svim mladim ljudima oko dvadesetak godina bih preporučila da više puta pročitaju knjigu, jer će im dati jednu novu perspektivu na brojna uverenja koja stičemo tokom odrastanja, a koja nam ne služe", kaže Marija.

Džek Kenfild je američki pisac i motivacioni govornik. Knjigu "Uspeh, što da ne" napisao je u saradnji sa Dženet Svicer. Spada u žanr moderne psihologije, a ideja je da pomogne čitaocu u realizovanju ličnih ciljeva putem nekoliko principa uspeha.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Ispod pokrivača"

Ilustratorka Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, preporučuje grafičku novelu "Ispod pokrivača" autora Krejga Tompsona.

.

Vredi pročitati: "Zašto se niste ubili"?

Aktivista i borac za ljudska prava Lazar Simić preporučuje knjigu Viktora Frankla "Zašto se niste ubili"? Ovo je, pre svega, knjiga o…

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Vredi pročitati "Pozitivne vibracije"

Miodrag Mika Petrović je apsolvent pedagogije koji boluje od cerebralne paralize. Prijatelji ga znaju kao jednu od najpozitivnijih osoba. 

.

Vredi pročitati "Summa atheologiae"

Teolog Branko Sekulić za ovu nedelju preporučuje knjigu Borisa Dežulovića "Summa atheologiae", koja govori o pogledu ateiste na verska pitanja.

.

Vredi pročitati: "I lived on Butterfly Hill"

Omladinski delegat Srbije u Ujedinjenim nacijama i omladinski aktivista Mihajlo Matković kaže da svako treba da pročita knjigu "I lived…

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo