...
ORADIO UŽIVO

Kultura / Knjiga

Vredi pročitati "Pozitivne vibracije"

30.10.2023.

Miodrag Mika Petrović je apsolvent pedagogije koji boluje od cerebralne paralize. Prijatelji ga znaju kao jednu od najpozitivnijih osoba. 

.

Između ostaog, on piše pesme i prozu i komponuje. Pre nekoliko godina sve to pretočio je u zbirku proze i pesama uz zbirci pod naslovom “Pozitivne vibracije”

Mika preporučuje da zavirite upravo u tu knjigu

"To je knjiga u kojoj sam sabrao sve što sam pisao do sada. To su pesme i priče koje odišu pozitivnim mislima, jer mislim da bi ljudi uvek trebalo da imaju dobre namere i da kroz život idu sa pozitivnim mislima", kaže Mika. 

On je nedavno bio i gost našeg podkasta Radio Grafiti gde je predstavio svoju verziju optimizma.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Ispod pokrivača"

Ilustratorka Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, preporučuje grafičku novelu "Ispod pokrivača" autora Krejga Tompsona.

.

Vredi pročitati: "Zašto se niste ubili"?

Aktivista i borac za ljudska prava Lazar Simić preporučuje knjigu Viktora Frankla "Zašto se niste ubili"? Ovo je, pre svega, knjiga o…

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Vredi pročitati "Summa atheologiae"

Teolog Branko Sekulić za ovu nedelju preporučuje knjigu Borisa Dežulovića "Summa atheologiae", koja govori o pogledu ateiste na verska pitanja.

.

Vredi pročitati: "I lived on Butterfly Hill"

Omladinski delegat Srbije u Ujedinjenim nacijama i omladinski aktivista Mihajlo Matković kaže da svako treba da pročita knjigu "I lived…

.

Vredi pročitati: "Ispod pokrivača"

Ilustratorka Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, preporučuje grafičku novelu "Ispod pokrivača" autora Krejga Tompsona.

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo