...
TRENUTNO17:00 - 18:00Pop up

Kultura / Film

Stiže "Prey", prikvel serijala "Predator"

18.05.2022.

Objavljen je prvi tizer za prikvel filma "Predator" koji nosi naziv "Prey" a čija je primijera planirana za 5. avgust ove godine.

.

Foto: 20th Century Studios

Režiju filma potpisuje Dan Trahtenberg, publici poznat po filmu "10 Cloverfield Lane". Radnja se vrti oko Naru, koju glumi Amber Midtander i čija je želja da "dokaže svoju vrednost kao ratnika".

"Smešten u naciju Komanča pre 300 godina, 'Prey' je priča o mladoj ženi, Naru, žestokoj i veoma veštoj ratnici. Odgajana je u senci nekih od najlegendarnijih lovaca koji lutaju Velikim ravnicama, pa kada opasnost zapreti njenom kampu, kreće da zaštiti svoj narod", navodi se u promo objavi.

Na njenu nesreću, ispostavlja se da je plen sa kojim vreba i sa kojim se na kraju suočava, visoko evoluirani vanzemaljski Predator sa tehnički naprednim arsenalom, što rezultira opakim i zastrašujućim obračunom između dva protivnika.

Četiri dosadašnja filma franšize zaradila su čak 443 miliona dolara, a sve ih je producirao Džon Dejvis. Prvi film izašao je 1987. godine, nakon kog su usledili nastavci: "Predator 2" (1990.), "Predators" (2010.) i "The Predator" (2018.). Kako je najavljeno, premijera će biti 5. avgusta na platformi Hulu za američko tržište dok će Dizni plus emitovati ovaj film za ostatak sveta.

(Telegraf)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

U Australiji se snima novi nastavak filma "Pobesneli Maks"

Peta priča u serijalu "Pobesneli Maks" trebalo bi da se pojavi pred publikom tokom 2024. godine.

.

Deni Bojl i Sex Pistolsi koji ispaljuju ćorke

Kada je Deni Bojl, autor Traintspottinga, odlučio da će za FX da snimi šestodelnu seriju o rodonačelnicima evropskog panka, Sex…

.

Bred Pit najavio povlačenje iz sveta glume?

Bred Pit je najavio da bi mu film “Bullet Train”, u kom mu je pripala glavna uloga, vrlo lako mogao…

.

Lejdi Gaga u nastavku Džokera?

Lejdi Gaga u ozbiljnim je pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma Džoker (2019), reditelja Toda Filipsa, koja sada dobija…

.

"Plavuša": Novi pogled na život Merlin Monro

Netfliks je objavio prvi tizer filma "Plavuša" Endrua Dominika, sa Anom de Armas u glavnoj ulozi i to nikog drugog…

.

Neotpakovana VHS kaseta "Povrataka u budućnost" prodata za 75.000 dolara

Kopija filma na danas zaboravljenom VHS formatu koja je bila u vlasništvu glumca Toma Vilsona, koji je igrao Bifa Tanena…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Pop up
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:45 Lampica

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo